Främling adopterar misshandlad bebis – 9 år senare hittar hon en lapp som lämnar henne i tårar

Marie var bara 8 månader när hon fördes till sjukhuset med allvarliga skador. Hon hade 14 frakturer och brännmärken på kroppen.

Mannen som tagit med henne till sjukhuset säger att hon ramlat ur sängen men läkarna tror inte på historien och startar en utredning.

Även ryggraden skadades och Marie blev förlamad från höften nedåt. Flickan tas från sin mamma och socialarbetaren Michelle tar sig an Marie.

Michelle blir förälskad i flickan och bestämmer sig för att adoptera henne.

gofundme

Hon är fast besluten att ge Marie all den kärlek och uppmärksamhet hon inte fick hos sin mamma.

Trots att Marie behöver mycket hjälp och stöd i vardagen så är hon en glad och intelligent flicka. När hon fyllde 9 år bestämde hon sig för att skriva ett brev till dom som hjälpt henne.

gofundme

Det är hjärtskärrande att läsa när hon skriver om hur glad hon är att hon blev räddad från en onda mannen, att hon får tre mål mat om dagen och att hon känner sig säker och lycklig.

Det enda som håller på att göra henne tokig är familjens hund som snarkar, han låter värre än en dammsugare skriver hon.

gofundme

Avslutningsvis skriver hon att hon hoppas att dom ska fortsätta göra världen till en bättre plats och att hjälpa barn oavsett hur svåra omständigheterna är.

Det var efter att Maries brev postades på en blogg som historien spred sig som en löpeld på internet.

gofundme

Trots att Marie idag behöver hjälp dygnet runt hoppas Michelle att hon någon gång i framtiden ska bli stark nog att kunna stå upp själv.

Här kan du läsa hela Maries brev:

Dailymail

Stor tummen upp till alla fantastiska socialarbetare som varje dag jobbar för att göra livet bättre för fler,  DELA gärna!

Publicerad av Newsner familj