Främling ber att få fota mammans barn – tittar närmare på bilden och ser livsviktiga detaljen

Att vara förälder är det viktigaste och roligaste jobbet i världen. Men det kan också vara svårt ibland.

Jess Wolfe har fyra barn och är väl medveten om detta. Att gå och handla med familjen kan vara en riktig utmaning – i synnerhet om barnen är trötta och hungriga.

Nyligen besökte hon en affär med alla fyra barnen för att handla. Plötsligt kom en främling fram till henne med en lite annorlunda fråga.

Den äldre kvinnan ville låna Jess telefon för att använda kameran. När Jess förstod varför blev hon först förvånad – sedan väldigt glad och tacksam.

Så här skriver hon om händelsen på Facebook:

Min underbara bebis är fastspänd på ryggen, 3-åringen insisterar att hennes mage gör ont och att hon MÅSTE ha den där munken som hon glömde äta efter lunch, 6-åringen använder allt han kommer över som vapen, 7-åringen vill spendera sin enda dollar.

Det här. Det var min tripp till affären idag.

© Facebook/Jess Wolfe

Medan jag lastade upp mina varor, och tyst försökte hindra mig själv från att tappa det helt, frågade damen bredvid om jag hade en sådan där telefon som man kan ta bilder med.

Jag försökte att inte förmedla min irritation vidare och svarade att ja, jag har en sådan telefon.

Då frågade hon om hon kunde ta en bild på mig och barnen. I affären. Tillsammans.

© Facebook/Jess Wolfe

Hon berättade att hon önskar att hon själv hade sådana bilder, på vardagliga saker hon gjorde med sina barn. Hon menade att en så enkel sak som att åka till affären är svårt. Och hon sa att det jag gör är viktigt.

Hon saknar inte det som gjorde dessa dagar svåra, men hon saknar det som gjorde dem underbara.

Jag kommer alltid värdera den här bilden och budskapet som kom med den.

Vid första anblick kanske inte bilden på Jess och barnen ser ut att vara något speciellt. Men när jag hör den äldre kvinnans ord får den en helt annan mening.

Vi måste ta oss tid och uppskatta de där vardagliga händelserna som sker i livet. Tiden går fort och plötsligt är barnen vuxna. 

Dela gärna det här viktiga budskapet vidare – och ta hand om varandra!

Publicerad av Newsner familj