Främling förföljer liten flicka medan han tar på sig själv – då rycker tonåringen in

Många avviker från platser där någon beter sig underligt eller situationen är obehaglig, som tur var gjorde 17-årige Cameron Cook tvärtom. När tonåringen såg att en alkoholiserad man närmade sig en liten flicka vägrade han att lämna hennes sida, trots att mamman uppmanade om att de skulle gå därifrån. Vad mamman inte visste var att Cameron räddade flickan från vad som skulle kunna bli ett hemskt öde.  

Det var när 17-årige Cameron Cook var på affären med sin mamma som han reagerade på något konstigt. Medan hans mamma var i full fart med att shoppa fick Cameron se hur en man tog på sig själv medan han tittade på något. 
– Jag ser hur mannen tar på sig själv, och då säger min mamma ”Cam, kom igen, fortsätt gå”. Men jag sa ”Nej, något är fel”, berättar Cameron för CBS.

Mannen luktade sprit, och medan han rörde vid sig själv stirrade han på en liten flicka som han närmade sig inne i affären. Utan minsta rädsla gick Cameron fram till den stora mannen och frågade om han kände flickan. Svaret han fick var ”Jag är inte pervers, jag är inte pervers!”. 
– Det var inte det jag frågade om, sa Cameron.

Cameron fortsatte att konfrontera mannen så att han blev obekväm och sprang ut ur affären. Tack vare det slapp den lilla flickan bli utsatt för en obehaglig situation. Se filmen där Cameron berättar om händelsen med egna ord.

Om inte 17-årige Cameron hade konfronterat mannnen hade den lilla flickan kunnat råka riktigt illa ut.

Dela gärna om du tycker att fler borde vara modiga att agera när de märker att någon är i fara.