Främling på kaféet ber mammans bebis ”hålla käften” – men pappans kontring är världsklass

Visst kan man bråka och säga dumma saker till varandra – men att ge sig på en en ensam småbarnsmamma är för mig helt oacceptabelt. 

Det är nästan så obegripligt att man knappt tror det förekommer, men i Lucy Hatamis fall blev det i allra högsta grad verklighet. 

Denna mamma från Storbritannien tog med sin åtta månader gamla son ut på ett sällsynt äventyr. Hon ville äta en ordentlig frukost på en restaurang och det var en av de första gångerna hon var ute ensam med sin lille pojke. 

Men vad som skulle blivit en trevlig stund i lugn och ro, förvandlades snart till en obehaglig upplevelse. Till att börja med började Lucys son att skrika och gråta inne på kaféet. 

Inget konstigt i sig, det är ju så bebisar fungerar ibland. Men Lucy hade knappast väntat sig att få höra elaka kommentarer från en bordsgranne. 

”Jag önskar att du kunde få den där saken att hålla käften”, muttrade en 20-årig kille till Lucy. 

Mamman blev helt ställd – men innan hon hann öppna munnen reste sig en annan främling upp och tog till orda…

Facebook/Lucy Hatami

Lucy Hatami, en nybliven mamma som bor i Storbritannien, var ute för att äta frukost när hennes barn började gråta och skrika i i restaurangen. 

Som inte det var jobbigt nog – en bordsgranne började även kritisera Lucy och hennes barn. 

”Jag önskar hon kunde få tyst på den där jävla ungen”, muttrande en ung man bredvid henne. 

Det var då något oväntat hände…

Pixabay

Lucy skriver själv om händelsen på Facebook

”Det ögonblicket när du försöker äta frukost medan din 8-månader gamla son gråter och en pojke (i 20-årsåldern) muttrar: ”Jag önskar att hon skulle få den där saken att hålla käften”. 

Facebook/Lucy Hatami

”Men innan jag ens hann svara reste sig killens pappa upp bakom honom och tog sin 20-årige son i örat.  

”Hörredu, tror du att du var så jäkla perfekt när du var en liten pojke? Du var en riktig liten djävul!”, röt pappan till. 

Shutterstock

”Sluta bete dig som ett bortskämt skidunge och gå och be henne om ursäkt”, förklarade pappan innan bad sonen hjälpa Lucy att hämta mat från frukostbuffén, eftersom mamman hade händerna fulla. 

Pixabay

Sonen lyssnade på pappan, reste sig från stolen och gick bort mot buffén. 

”Så jag fick min frukostbuffé serverad tillsammans med en ljuvlig kopp kaffe. Tack till pappan som efter 20 år fortfarande kommer ihåg hur det är att vara småbarnsförälder”, skriver Lucy på Facebook.

Facebook/Lucy Hatami

En stor applåd till den här unge mannens pappa, som insåg att du aldrig blir för gammal för en viktig lektion i respekt och hänsyn.

Dela och gilla gärna vidare denna mammas berättelse om du också tycker att den här pappan gjorde helt rätt!