Främlingen lämnar mystiskt brev till kvinnan – innehållet rör henne till tårar

Att göra sina nära och kära glada är något av det bästa som finns. Men att ge okända människor ett leende på läpparna är ännu större.

Den här kvinnan fick ett brev som en främling lämnade vid hennes dörr. När hon läste vad som stod fick hon sig en chock. Sedan kunde hon inte hålla tårarna borta från sina kinder. 

När kvinnan var på jobbet fick hon ett meddelande från sin son. En okänd man hade knackat på dörren till deras hus och frågat om hon var hemma.

Hennes son sade som det var men mannen hade någonting viktigt att lämna över. Han gav pojken ett kuvert, log och gick sedan därifrån.

Bildkälla: Shutterstock

Pojken gick in i huset, något förundrad över vad kuvertet innehöll, och öppnade det.

När han läste vad som stod flög han sig på telefonen och ringde upp sin mor. Han läste upp brevet till sin mamma, vid namn Karen, och det blev tyst. Till slut kunde Karen inte hålla tårarna borta.

I kuvertet som främlingen lämnade låg det mer än 8000 kronor och Karen, som gått en kamp mot cancer i flera år, kunde inte tro det var sant.

I ett långt brev skrev den okända mannen att en av hans familjemedlemmar nyligen gått bort och att hon varit en person som alltid hjälpt andra. I hennes ära ville de nu hjälpa andra, och hade fått reda på att Karen var en omtyckt person som förtjänade en gåva.

Bildkälla: imgur/gingersnap1316

Oavsett om främlingens besök var ödet eller inte är det svårt att inte fälla en tår över hur fint gjort det här är. Tänk vad mycket en okänd persons gärning kan göra för en annan människa, dess familj och för resten av livet.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att hylla den här främlingens otroliga givmildhet.