Främlingen skriker fula ord på tåget – timmar senare får han lära sig en läxa

Det finns skilda åsikter ifall karma faktiskt finns på riktigt.

Men efter att ha läst om den här mannen är det svårt att säga emot.

När en främling började svära åt honom på tåget skulle han minst sagt få upprättelse senare under dagen – under en arbetsintervju.

Matt stod på tåget i rusningstrafik på väg till jobbet. Vagnen var full med folk och när tåget stannade vid nästa station knuffade sig en främling förbi honom.

Främlingen vände sig om, svor åt Matt och fortsatte sedan ut från vagnen. Senare under dagen skulle det minst sagt märkliga inträffa.

Bildkälla: Shutterstock

Matt fortsatte till jobbet och tänkte inte mer på händelsen. Han hade fullt upp med att förbereda en arbetsintervju för en ny kandidat som skulle dyka upp senare under eftermiddagen. Men när kandidaten väl kom till kontoret märkte Matt att han kände igen personen – lite för bra.

Personen han precis skulle till att intervjua var den man som tidigare under morgonen svurit och knuffat till honom på tåget. Nu stod de ansikte mot ansikte och karman blev helt plötsligt väldigt uppenbar. 

Bildkälla: Facebook/Matt Buckland

Så, fick mannen jobbet? Nej, den oförskämda mannen var inte varit tillräckligt kvalificerad för jobbet – men fick åtminstånde lära sig en läxa om hur man beter sig mot sina medmänniskor.

Den här historien har lärt i alla fall mig att man aldrig vet vem, hur och när man kommer stöta på en för tillfället okänd människa igen. Det är helt enkelt bäst att vara trevlig mot alla människor man träffar, oavsett om de står i ens väg på morgontåget. 

Dela gärna artikeln på Facebook med dina vänner!