Främlingens fina gest mot äldre kvinnan får nätet att explodera av kärlek

Vi måste tänka på våra äldre och visa den respekt de förtjänar efter ett långt liv. 

Precis som den här mannen gjorde när han träffade en gammal kvinna vid kassen i en matbutik. 

Han märkte att någonting inte stämde och frågade vad som hänt. När han fick reda på vad som var snett tvekade han inte en sekund – och ryckte in för att hjälpa henne.

Det var en helt vanlig dag när Ryan och hans barn var i matbutiken för att handla. Som vanligt plockade de ihop de nödvändiga varor som de behövde och avslutade med några godsaker för kvällen innan de gick fram till kassan. Men väl där hörde han en konversation mellan en kassör och en äldre kvinna, som försökte betala för sina varor.

Ryan hörde att den äldre kvinnans betalning inte gick igenom. Av någon anledning hade hon inte de drygt 500 kronorna på sitt konto för att betala för sina varor. Kassören försökte se om det gick att lösa genom att använda olika kuponger – men ingenting fungerade.  Ryan förstod att han inte bara kunde titta på.

Utan att tveka gick han fram till kvinnan och erbjöd sig att betala för hennes varor. Till en början sa hon att det inte behövdes, men efter att Ryan instisterade gav hon med sig. Han sträckte fram sitt kort och såg till att den gamla kvinnan fick med sig alla sina matvaror hem.

Det han inte visste var att i bakgrunden hade en person fått fram sin kamera, tagit en bild och lagt ut den på nätet tillsammans med en beskrivning av vad som hade skett. Mängder av människor gillade och delade bilden och hyllade Ryan för hans fina ingripande.

– Den gamla kvinnan påminde mig om min mamma och mormor och det var så mina föräldrar uppfostrade mig. Kan du hjälpa till så gör du det så bra du kan, säger Ryan till Daily Mail.

Bildkälla: Twitter/Boycey1105

Vi behöver fler människor som Ryan i världen. Dela gärna artikeln med dina vänner och hylla familjefaderns fina gest mot den gamla kvinnan!