Frank Andersson vårdas på sjukhus – då återförenas han med exhustrun

Brottarstjärnan Frank Andersson vårdas sjukhus för sina svåra hjärtproblem.

Nu återförenas han på sjukhuset med exfrun Jeanette Bouvin Nygren, de två gemensamma barnen Mileon och Winston, samt Franks dotter Mira.

– Idag har vi träffat fina storasyster Mira som varit i Stockholm i helgen och pappa Frank på sjukhuset, berättar Jeanette på Instagram.

Den tidigare brottaren Frank Andersson har kämpat med hjärtproblem i flera års tid och 2015 genomgick han en hjärtoperation.

Men nu har han återigen drabbats av hjärtsvikt och sedan en tid tillbaka ligger han inlagd på sjukhus i Stockholm.

Nu publicerar hans tidigare fru Jeanette Bouvin Nygren en bild på Frank på sjukhuset. Jeanette tog med sig deras två gemensamma sönerna Mileon och Winston samt Franks dotter Mira för att hälsa på Frank.

– Idag har vi träffat fina storasyster Mira som varit i Stockholm i helgen och pappa Frank på sjukhuset, skriver hon på Instagram.

Många av hennes följare och vänner skickar hälsningar till Frank och undrar hur det är med honom.

– Han ska genomgå en annan stor operation snart i väntan på ett passande hjärta, berättar hon på Instagram.

Wikipedia / Instagram – JeanetteBouvinNygren

”Nu väntar vi bara…”

För Aftonbladet bekräftar Mattias Frisk, Franks agent, att Frank vårdas på sjukhus.

– Vi kan bekräfta att Frank ligger inne på sjukhus för hjärtsvikt. Han har legat inne tidigare för hjärtproblem, men just nu mår han bra. Nu väntar vi bara på att han ska få komma ut från sjukhuset och sätta igång och jobba, säger Mattias Frisk.

Tidigare i sommar har Frank Andersson bland annat medverkat i inspelningen av Farmen VIP som kommer sändas på TV4 under nästa år.

Så fint att se glädjen när Frank får träffa exhustrun och de tre barnen.

Nu håller vi alla tummar för att Frank blir så pass pigg att han kan lämna sjukhuset och komma tillbaka till vardagen igen.

Dela vidare om du vill skicka dina styrkekramar till Frank Andersson.