Freia jobbade 32 år på McDonalds – chefens avskedsgåva rör tusentals till tårar

Om du varit på samma arbetsplats i 32 år eller mer har du säkert haft dagar då du känt dig omotiverad eller inte haft humöret på topp, vem har inte?. Freia David, en kvinna med särskilda behov, är dock ett unikt fall då hon under sina tre decennium på McDonalds alltid visat lojalitet och eneri. 

Freia begärde aldrig något, hon var tacksam för sitt jobb, därför blev hon överraskad när hon skulle gå i pension och fick ett avslut som berör tusentals till tårar. 

Alla som var sin tjänst trogen i 32 år förtjänar ett ordentligt farväl när det är dags att sluta, inte minst Freia David som arbetade hårt på McDonalds i Massachusetts under tre decennier. 

Facebook/Charles River Center

Freia, som har Downs Syndrom, fick jobb på snabbmatskedjan när hon var 20 år. Många hade och har fortfarande fördomar om diagnosen, men Freia bevisade dem fel. Under 32 års tid var hon alltid motiverad på jobbet, och när det var dags att sluta fick hon det avsked hon förtjänade. 

Dagen till ära hade hennes kollegor och chefer satt upp en stor skylt utanför McDonalds, där de välkomnade folk in att fira Freias pension. 
– Hon är älskad och respekterad av alla våra anställda, våra kunder, och alla som någonsin kommit i kontakt med henne, det berättar ägaren Timothy McCoy

Facebook/Charles River Center

Förutom en överraskningsfest med många närvarande hyllades Freia med en certifikat för hennes prestationer, tillsammans med ett hyllningstal. 

Facebook/Charles River Center

Dela gärna om du precis som jag, blev berörd av att Freia fick det fina avsked hon förtjänar.