Frun dör plötsligt: 1 vecka senare hittar maken ett foto som hon glömt att radera i mobilen

En man gick nyligen ut pål Facebook för att dela sin historia, efter att ha hittat ett foto av sin avlidna hustru i den bröllopsklänningen hon fick aldrig att bära.

John, som driver en Facebook-sida för att hedra sin fru Michelle, delade bilden av henne i en bröllopsklänningen och förklarade de hjärtskärande omständigheterna bakom bilden.

Pixabay

”Vi gifte oss i stadshuset, några dagar före att den första operationen var planerad att äga rum”, förklarar John.

”Vi sprang dit. För att bli man och hustru. Vi visste inte ens om hon skulle överleva nästa operation”.

John och Michelle träffades på gymnasiet och blev tillsammans ett tag, innan deras vägar skiljdes åt av olika anledningar.

Better Not Bitter Widower

Åtta år senare hittade paret tillbaka till varandra – det var som att John och Michelle var menade att vara tillsammans.

Tyvärr drabbade Michelle av en ovanlig cancer. När läkarna förklarade att cancern var obotlig, bestämde sig paret för att gifta sig ”på riktigt”.

Vigseln i stadshuset hade bara varit en mindre grej, nu ville de göra det på traditionellt vis, i en kyrka.

”Men hon dog två veckor innan bröllopet skulle äga rum. Jag ångrar mig så mycket. Att inte få se henne gå längs gången, fram till altaret. Hon hade köpt en bröllopsklänning. Hennes drömklänning. Hon älskade den SÅ mycket”.

”På sjukhuset brukade hon berättade för folk om hur fint hennes bröllop skulle bli. Hon vägrade ta in att det kanske aldrig skulle bli något bröllop. Michelle dog och jag fick aldrig se henne i hennes drömklänning”, skriver John.

Bitter Not Better Widower

John säger att han hittat fotot på sin frus telefon, en vecka efter att hon dog. Tanken var att han aldrig skulle få se bilden, utan grejen var ju att John skulle bli överraskad i kyrkan.

”Jag låg orörlig i sängen, både glad och förkrossad”, skriver han.

”Tårar rinner nedför mina kinder och skrattade högt vid minnet av hur viktigt detta var för henne. Min brud. I hennes klänning.”

John säger att han vill leva ett ”långt liv” och gifta sig, få barnbarn och lära världen om kärlek, om förlust och sorg.  Han ser fram emot den dag då han kommer återförenas med Michell himlen.

”När min tid är inne, kommer jag springa dit. Nej förresten, jag kommer rusa upp dit! För att få se henne igen”.

Pixabay

Många läsare har stöttat John och delat sorgen med honom.

”Jag känner med dig, det är otroligt tufft”, skriver en följare på Johns Facebook-sida.

”Vad underbart att ha att minnet av henne i klänningen hon älskade ….. hon ser fantastisk ut!”, skriver en annan.

”Jag kan tänka mig att det måste varit speciellt att hitta den bilden ……….. Jag är ledsen för din förlust, men jag vet att hon ler ner från sin himmel, lycklig över att du äntligen fick se henne i klänningen.”

”Vilken vacker hyllning till din vackra brud”, skriver en annan. ”Du har hittat den bilden av en anledning. Jag är säker på att hon log ner när du såg den.”

Dela gärna vidare denna artikel om denna historia också rörde vid ditt hjärta!