Frun kommer på att maken är otrogen och genomför tidernas hämnd.

Det började när 42-årige Laura Arnolds man mellan de många affärsresorna till New York glömde sin iPhone framme. Det plingade till flera gånger och Laura svepta fram meddelandet bara för att få detaljer om vilket mottagande hans man skulle få hos en kvinna i New York. Det var då kon kläckta idén till sin ultimata hämnd. För när Craig Arnold, 44, kom hem efter sin affärsresa började han ana oråd när han såg en Nissan Micra på gården och att alla lampor var tända: ”Jag tyckte det var konstigt för Laura brukar inte vara upp efter kl 23”, säger Craig till The Birmingham Mail. ”Jag var trött, jetlaggad och desperat och började banka på dörren och ropa efter Laura, men istället för Laura öppnade någon som såg ut som en 21-årig Hippie.”  

laura
Laura Arnold

Den otänkbara sanningen gick till slut upp för honom när han gick in i fastigheten:
”Jag märkte alla Lauras möbler var borta, men stolar och bord som jag hade ärvt samt mina golfklubber och min gamla radio som Laura hatat var kvar”.
”Hon hade inkluderat mina mest värdefulla ägodelar i inventarierna när hon sålde huset, och jag kan fortfarande inte förstå hur hon lyckades med detta inom loppet av två veckor”, säger Craig.

Talespersonen för för www.sellhousefast.uk säger:  ”När jag ser tillbaka antar jag att Laura verkade ovanligt desperat att sälja fort men jag tänkte inte så mycket på det då.”

Craig har i efterhand valt att ta sitt straff:
”Först blev jag väldigt irritierad, men livet är för kort för sånt här. Jag valde att även för barnens skull att låta fientligheterna stanna där”.

Hjälp till att sprida detta som en varning om vad som kan ända om man är otrogen. Glöm inte att klicka gilla om du vill ha fler sådana här historier: