Frustrerad mamma uppfinner helt ny kundvagn för att hjälpa pensionärer

Mamma Drew tyckte det var krångligt att handla i matbutiken med sin handikappade dotter Caroline. I ena handen behövde hon hålla i rullstolen och samtidigt styra kundvagnen med den andra.

Till hennes stora frustration hittade hon ingen lösning på problemet.

Då bestämde hon sig att ta saken i egna händer – och kom på en uppfinning som förändrade livet för både unga och äldre med speciella behov i hela landet.

Drew Ann Longs tvååriga dotter Caroline sitter i rullstol. Besöken till affären var besvärliga, men hon var fast besluten att göra det enklare. Drew började frustrerat leta efter en lösning men hittade ingenting.

Då tog hon saken i egna händer – och resultatet blev otroligt.

Bildkälla: Facebook/Caroline’s Cart

Drew designade om kundvagnen så den bakre delen istället blev en stol. Helt plötsligt kunde mor och dotter göra besöken till affären till en gemensam aktivitet och spendera kvalitétstid tillsammans. 

Den nya uppfinningen visade sig vara suverän och hon bestämde sig för att göra ännu fler. Helt plötsligt hade familjer i hela landet förvandlat sina besök till affären till det bättre. 

Bildkälla: Facebook

Bilder på barnen spred sig över nätet där familjer visade stor tacksamhet för den nya vagnen. Men det var inte bara den yngre generationen som fick användning av den.

Bildkälla: Facebook

Äldre människor, som antingen hade svårt att gå eller var sjuka, började använda den specialdesignade kundvagnen och bilderna blev en viral succé. 

Det är helt fantastiskt hur en liten uppfinning kan göra livet så mycket enklare för så många människor. Jag hade verkligen använt mig av den här!

Bildkälla: Facebook

Dela gärna artikeln med någon du vet skulle ha hjälp av den här fantastiska vagnen!