Full kvinna lämnar bilen på parkeringen – får panik när hon hittar oväntade lappen på rutan

I USA är toleransen för alkohol i kombination med körning högre än i Sverige, men det betyder inte att man bör släppa sunt förnuft och ta sitt ansvar. En kvinna vid namn Paula Grzelak Schultz tog därför det kloka beslutet att lämna sin bil på parkeringen efter en utekväll. 

Dagen efter fick hon en klump i magen när hon såg att det låg en lapp på hennes ruta, men innehållet var allt annat än vad hon förväntat sig. 

Paula Grzelak-Schultz kände själv att det var bäst att låta bilen stå efter en kväll med förfriskningar. Hon ringde en Über och lämnade bilen på parkeringen till restaurangen ”Original Joes” i Sherwood Park, USA. 

Facebook/Paula Grzelak-Schultz

När hon skulle hämta bilen nästa dag fick hon hjärtat i halsgropen när hon såg lappen på rutan, men snart fick hon se att lappen var en varm hälsning, ja till och med en hyllning. 

”Kära gäst på Original Joes i Sherwood.

Vi vill bara tacka dig för att du lämnade din bil här över natten. Jag är inte säker på om du hade konsumerat alkohol i vår restaurang eller inte, men vi vill tacka dig för att du inte kör bil påverkad. I kuvertet hittar du en kupong värd en portion av våra utsökta kycklingvingar. Snälla acceptera denna som ett tack för att du var ansvarsfull. Livet är värdefullt. Ha en bra helg.” 

Facebook/Paula Grzelak-Schultz

Paula blev så positivt överraskad att hon delade med sig av en bild på lappen på Facebook, där den hyllats och delats över 8 000 gånger. 

Fler borde bli bättre på att hylla kloka beslut. Vad tycker du om restaurangens initiativ? Själv tycker jag att det var toppen. Dela gärna för att hylla vad de gjorde.