Gästen flippar ur totalt när hon överraskas i Ellens talkshow.

Komikern Ellen DeGeneres är en populär amerikansk tv-personlighet som leder en egen talkshow. Det är inte sällan hon överraskar folk i sin show, och här får hon en riktigt obetalbar reaktion. En kvinna från Oklahoma, Mary, sitter i publiken när Ellen överraskas med ett telefonsamtal från Marys make Chris. Chris är militär och är iväg på träning i Missouri. De två har varit gifta i tio år men på grund av sin militärträning missade Chris deras tionde årsdag. Chris ringer Ellen och säger att hon är ”den bästa”, lovordar sin fru och hoppas att Ellen kan göra något trevligt för henne. Men ingen av dem hade nog kunnat ana vad de faktiskt skulle få.  

Efter telefonsamtalet bjuder Ellen upp Mary på scen, där hon berättar om sin familj. Ellen frågar om Mary aldrig hälsar på Chris, och visst gör hon det. Men hennes make befinner sig sex timmars körning bort – och deras bil sjunger på sin sista vers, berättar Mary.

Bildkälla

Mary berättade också hur deras två barn håller koll på tiden eftersom Chris skickar dem vykort en gång varannan vecka.

Bildkälla

Militärer har en särskilt plats i hjärtat hos många amerikaner och Ellen vill så klart tacka denna militärfamilj för vad de gör för landet och för varandra. Så hon överraskar Mary och hennes familj med en helt ny bil: en Ford escape. Och Marys reaktion är helt obetalbar.

Bildkälla

Men det tar inte slut där. Det är varken slut med överraskningar eller obetalbara reaktioner.

Mary har redan slitit loss sin mikrofon så att Ellen är tvungen att fånga den och hålla i den. Men kolla vad som händer vid 3:43. Underbart!

Bildkälla

Här kan du se en video på hur Mary reagerar. Jag kan inte låta bli att le! Dela gärna vidare om detta gör även dig glad.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna