Gästernas agerande mot handikappade kassören får nätet att spricka av kärlek

”Ensam är stark” är ett uttryck som ofta myntas. Men i vissa situationer är det verkligen det motsatta, det som gör oss starka tillsammans.

När den här kvinnan stod i kön till snabbmatsrestaurangen tyckte hon det gick ovanligt långsamt.

Men när hon sneglade mot kassören förstod hon varför. Hon skrev om det hon såg på Facebook – och historien är något utöver det vanliga.

Kolbie jobbar till vardags som förskolelärare och bartender. En kväll var hon ute tillsammans med sin pojkvän när de på väg hem blev hungriga.

De stannade till vid en snabbmatsrestaurang för att få sig en snabb middag – men väl i kön skulle det ta tid.

Bildkälla: Youtube/Fox4

De märkte att kön knappt rörde på sig och tittade framåt för att se vad som pågick. I kassan stod en kille som pratade med ett par som var längst fram i kön.

Kassören, vid namn Taylor, berättade för paret att han var delvis döv och att de behövde prata långsammare för att han skulle hinna med att ta deras beställningar.

Bildkälla: Facebook/Kolbie Sanders

Kolbie antog att folk i kön skulle bli irriterade på grund av att det gick så pass långsamt för Taylor – men vad som hände härnäst skulle förvåna henne.

Bildkälla: Youtube/Fox4

Paret log mot honom glatt och skrev ner sin beställning på ett papper.

Inte en enda person blev otålig eller irriterad på att det tog tid. I stället gick alla lugnt fram, tog en pappersbit och penna – och skrev sedan ner vad de ville ha. 

Bildkälla: Youtube/Fox4

”Han (Taylor reds anm.) är en person som har fått en ärlig chans på ett jobb och genomför det med ett leende på läpparna. DET är väldigt imponerande. Kredd till restaurangen som låter den här unge mannen jobba. Dessutom, med hur vrickad vår världs har blivit och efter att ha sett så många personer bli retade, så kan jag inte förklara hur uppfriskande dessa små vänliga ageranden från så många olika människor. Att få se människor glömma bort sin stolthet och problem, till och med deras hungerkänslor, är inget du får se varje dag. I slutet av dagen handlar det om andra, inte oss själv”, skrev Kolbie på sin Facebook-sida om det inträffade.

I skrivande stund har inlägget delats över 22 000 gånger och gillats av mer än 51 000 människor.

Taylor hade jobbat på restaurangen i två år och han jobbar sig fortfarande uppåt mot en position med mer ansvar. Förra året lärde sig hans kollegor teckenspråk för att kunna gratulera honom på födelsedagen – och han har själv hoppas att det inträffade har skickat ett viktigt budskap.

– Det här visar att folk med handikapp inte ska vara rädda för att vara den de är, säger han till Fox4 News.

Bildkälla: Youtube/Fox4

Vilken otroligt inspirerande historia.

Taylor verkar vara en väldigt motiverad och duktig ung man som verkligen visar att ingenting är omöjligt. Jag hoppas han får fortsätta utvecklas på sitt jobb, han kommer definitivt lyckas med vad han än vill i livet!

Om vi agerar och gör saker tillsammans är vi starka. Tack vare dessa kunders fina agerande fick Taylor en perfekt dag på jobbet – och ingen annan förtjänar det mer än honom. Dela gärna den här otroliga historien med dina vänner på Facebook.