Glada nyheter! Carina Lidbom frisk från cancern.

För tre veckor sedan opererades folkkära skådespelerskan Carina Lidbom för bröstcancer. Nu har hon fått det glädjanden beskedet att cancern är borta och hon slipper genomgå cellgiftsbehandling. – Jag har mitt tillfrisknande att tacka alla som varit med mig på den här resan, säger hon till Aftonbladet.

För ungefär en månad sedan fick Carina Lidbom, som kanske är mest känd för sin roll som Sunes mamma, veta att hon hade bröstcancer. Drygt en vecka senare opererades hon.

Tre veckor efter operationen har 49-åriga Carina fått beskedet att cancern är borta och att hon inte behöver genomgå cellgiftsbehandling.
– Det var ett fantastiskt besked. Jag ska tillbaka om några veckor för att få strålning under en månad, men det är den lättare delen. Allt har gått väldigt snabbt, säger hon till Aftonbladet.

På sociala medier och på hennes Instagram har Carina berättat öppet om bröstcancern och fått ett överväldigande stöd.
– Jag har så många som följer mig på Instagram som jag verkligen inte känner som har varit så otroligt snälla. Därför kände jag att jag ville berätta det här. Jag har mitt tillfrisknande att tacka alla som varit med mig på den här resan, säger hon till Aftonbladet.

Foto: Facebook.
Foto: Facebook.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna