Glädjebeskedet: Succé-serien ”Vår tid är nu” får ny säsong

SVT:s nya dramasatsning ”Vår tid är nu” blev en omedelbar succé när den sändes för första gången hösten 2017. SVT hade då bara planerat för två säsonger, men nu är det glädjande beskedet officiellt: det blir en tredje säsong – med nya ansikten från skådespelareliten.

Under hösten har svenska folket fått följa familjen Löwander och de intriger som utspelar sig runt deras familjeägda restaurang efter krigstiden. Det visade sig vara ett koncept som gick hem hos både gamla och unga då det snabbt gjorde tittarsuccé med 1 542 000 tittare.
– Den kärlek som också vår yngre publik visat serien gör det särskilt roligt att kunna bjuda på ytterligare en säsong och få berätta vidare om vår familj under en otroligt spännande och omvälvande tid i Sverige”, säger Anna Croneman, programchef för drama på SVT till Expressen.

Skärmdump SVTplay

Fler skådespelare

Eftersom att den tredje säsongen ska utspela sig längre fram i tiden kommer tittarna få se nya ansikten i tv-rutan. även om de gamla blir kvar. I säsong ett och två syns bland annat Suzanne Reuter, Adam Lundgren, Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Mattias Nordkvist och Hedda Rehnberg.

Skärmdump SVTplay

Då har den premiär

Säsong 2 av ”Vår tid är nu” var förbeställd av SVT och redan inspelad. Den har premiär hösten 2018, medan den tredje har en förväntad sändningsstart under 2019.

Vilket glädjande besked! Jag kommer att sitta klistrad. Dela gärna så att andra får ta del av denna glada nyhet.