Godhjärtad hantverkare hjälper mamman att fixa värmen utan att ta betalt.

Bridget är en upptagen mamma som förutom sitt jobb också tar hand om två små barn. När det gäller att fixa trasiga saker i huset vänder hon sig vanligtvis till sin man, eftersom han brukar kunna lösa det mesta. Men just vid det här tillfället var det inte möjligt. När Bridget kom hem på kvällen märkte hon hur det var iskallt. Husets värmesystem hade brakat samman och eftersom det var vinter i Pennsylvania där hon bor, så var läget ganska akut. Hennes barn satt och huttrade och Bridget visste inte vad hon skulle ta sig till. Till slut fick hon kontakt med en hantverkare, som gick med på att åka hem till Bridget för att undersöka saken. Ägaren på firman, Paul, satte sig personligen i bilen för att hjälpa Bridget slå på värmen igen. När Paul jobbade på att lösa problemet började han och Bridget kallprata lite om sina liv. Bridget nämnde att det var hennes make som normalt sett brukade fixa saker i huset, men eftersom han var stationerad utomlands på en militärbas var han inte hemma så ofta. De pratade vidare och efter en stund lyckades Paul sätta på värmen igen. Han lämnade ett kvitto för reparationen, men när Bridget kikade extra noga på papperslappen såg hon hur Paul klottrat ned en handskriven anteckning på pappret…

Facebook

bridet1

Så här berättar Bridget själv om den fina gesten, som värmt tusentals hjärtan och spridit som en löpeld världen över:

”Detta kanske blir lite långt, men jag vill ägna några minuter åt att tacka företaget Betlyn Heating and Cooling. Jag kom hem med mina pojkar till ett kallt hus, det kan inte varit mer än 10 grader hemma. Jag försökte slå på värmen, men det gick inte. Jag tänkte att jag behövde hjälp, så jag ringde hantverkare för att få tips”.

Facebook

bridet11

Men eftersom ingen svarade lämnade jag ett meddelande och åkte till affären för att köpa några element. Efter en stund ringde ägaren på Betlyn, Paul, upp mig. Han var väldigt tålmodig och trevlig när han försökte hjälpa mig att sätta på värmen igen.

Jag provade en hel del saker, men ingenting fungerade. Då sade Paul att han kunde komma över för att hjälpa till.”

Facebook

fraue1

”När han arbetade med värmen började vi tala om min make Bobby och jag sa att han var utomlands, stationerad på en bas som militär. Jag nämnde i förbigående att min man brukade fixa sådana här saker, men eftersom han inte var här hade jag ingen aning om vad jag skulle göra”.

Facebook

discount1

”När Paul var klar blev jag lite orolig över hur mycket det hela skulle kosta. Men när jag såg kvittot fick jag en chock. Jag försökte ge honom några dollar, men han bara skrattade och sa att han inte kunde ta emot detta. Istället insisterade han på att göra reparationen gratis och bad mig att tacka min man för hans insats”.

Facebook

stevens1

”Så, ett stort tack till dig Paul Betlyn. Tack vare dig är vårt hus fyllt av värme igen”.

Jag kan inte annat än att hålla med Bridget. Ibland är det de små handlingarna som gör allt. Vi skulle behöva fler som tänkte som Paul ibland!

Gilla gärna om du också uppskattade den här hantverkarens fina gest!