Godistjuvens söta förlåtbrev till Ica sprids som en löpeld på nätet.

Det är aldrig för sent att säga förlåt när man har gjort något fel. Det insåg en ung godistjuv i Umeå efter att denne hade tagit en smakbit på affären. Tjuven kom nämligen snabbt på bättre tankar – och skrev ett sött förlåtbrev till Ica-affären. Nu har den unga personen också blivit förlåten. Ärlighet varar längst, brukar det heta!

Det handskrivna brevet publicerades av Ica Kvantum Kronoparken Umeå på fredagen och innehåller en minst sagt gullig ursäkt. I brevet står det att läsa:

”Hej Kvantum. På torsdag tog jag en godis. Förlåt. Jag ska aldrig jöra så mera. Här får ni pengar. Förlåt”.

Bildkälla: Ica Kvantum Kronoparken Umeå (Facebook)

forlatbrev

Att döma av hallonlakritsskallen på bilden kan det möjligtvis vara en sådan bit som tjuven har smakat. Exakt när stölden inträffade är oklart – men den unga godistjuven har i alla fall blivit förlåten av affären. På sin Facebook-sida skriver de:

”Vi vill passa på inför helgen att förlåta denna kund. Det är aldrig bra att stjäla men desto bättre att erkänna när det blivit fel. Ärlighet varar längst. Trevlig helg kära kunder!”

Dela gärna vidare till dina vänner om du också tycker att fler borde uppmuntras att, likt den unga tjuven, be om ursäkt när något går fel!