Granne ser en pojke i övergivna husets fönster – när polisen öppnar dörren avslöjas det otänkbara

Barnmisshandel är någonting som ofta glöms bort men det är väldigt viktigt att vi vågar prata om och anmäla när vi tycker någonting verkar konstigt.

När en granne såg en pojke i fönstret i det här övergivna huset visste hon inte vad hon skulle tro. Men när polisen gick in i huset fick de sig en chock.

I huset fanns inte bara ett barn. Det var flera.

De allra flesta av oss har en fin barndom att se tillbaka på. Men det gör alltid lika ont i mitt hjärta när barn far illa, särskilt när det handlar om att föräldrar inte tar sitt ansvar.

När polisen skulle söka igenom ett övergivet hus efter droger skulle de få se en fasansfull syn. I huset fanns inga droger över huvudtaget I stället hittade de 7 barn.

Bildkälla: Youtube/WXYZ Detroit

Barnen, i åldrarna mellan några månader gamla till 9 år, levde i total misär. Vattenkranarna fungerade inte och värmen i huset var inte påslagen även fast det var kyligt ute.

Dessutom hittade polisen vapen och en död hund. 

Bildkälla: Youtube/WXYZ Detroit

Polisen trodde inte sina ögon. Snabbt ringde de förstärkning som kunde ta barnen till sjukhuset för att kollas upp. Redan dagar innan hade en granne sett ett barn i huset men inte reagerat.

– Jag har sett en liten pojke men jag visste inte hur gammal han var, kanske fem eller sex år gammal, stå i fönstret. Han hade ingen tröja på sig och jag vet att det var kallt den dagen, säger Diana Dupree som bor på samma gata till Fox2.

Bildkälla: Youtube/WXYZ Detroit

Som tur mådde barnen förhållandevis bra och kan nu placeras i fosterhem.

Samtidigt lyckades polisen gripa deras pappa medan deras mamma ännu inte är gripen.

Bildkälla: Youtube/WXYZ Detroit

Barnmisshandel är aldrig okej och jag blir så upprörd av att se hur dessa barn blivit behandlade.

Jag är oerhört lättad över att barnen mår bra efter den hemska tiden de måste ha haft i det förfallna huset. Förhoppningsvis får de ett nytt, kärleksfullt, hem så de kan få vara de lyckliga barn som de förtjänar.

Det är viktigt att vi pratar mer om barnmisshandel och det hemskheter som kan ske. Dela gärna artikeln på Facebook och uppmärksamma alla att hålla ögonen öppna om de ser barn som far illa och anmäla det till socialtjänsten.