Gravida frun tar vackra foton för att hedra sin polismake.

I mars 2016 sköts polismannen Allen Jacobs till döds av en 17-årig revolverman i Greenville, South Carolina. Han lämnade efter sig husturn Meghan, som var gravid med parets första barn när den förödande tragedin inträffade. Flickan, som ska heta Lennox, väntas komma till världen i juli i år. Som en hyllning till sin make beslutade hon sig för att dela med sig av några hjärtskärande bilder, tagna på fars dag av bästa väninnan Jessie Ellex. Men ingen var förberedd på att en grupp blåklädda män också skulle dyka upp till fotosessionen…

jellex
Facebook/J Ellex Photography

I mars 2016 sköts polismannen Allen Jacobs till döds i tjänsten. En tragisk händelse för hela samhället, inte minst därför att Allen lämnade bakom sig en gravid fru. Allen och en kollega var ute i ett bostadsområde för att prata med en 17-årig gängmedlem, när skottlossning utbröt. 17-åringen sköt Allen med flera skott, innan han flydde och sedan tog sitt eget liv.

daddy1
Facebook/J Ellex Photography

På fars dag ville Meghan hedra sin make, genom att ta en serie bilder. Fotografierna togs av Meghans barndomsvän, Jessie Ellex, och tanken var att ta några stämningsfulla bilder på Meghan och hennes gravida mage.

honor1
Facebook/J Ellex Photography

Bland annat tog henne av bild när Meghan håller sin makes lilla polisbricka i handen. Brickan har Meghan satt fast i ett halsband, för att alltid bära med sig minnet av sin make.

kollega
Facebook/J Ellex Photography

Snart dök också några andra personer upp till platsen. En grupp blåklädda poliser från lokala stationen kom förbi och bad om att få vara med på några bilder. De ville också hedra sin vän och kollega.

”Meghan hade inte en tanke på att de skulle komma, men hon ville göra detta för att hedra sin man. Kollegorna är nu hennes beskyddare”, säger fotografen Jessie Ellex.

ellex
Facebook/J Ellex Photography

Bilden ovan visar hur Meghan håller sin iPhone intill magen. Kortet i telefonen är från parets förlovningsfoton.

”Jag arbetade i två dagar för att redigera just den bilden, jag ville verkligen inkludera Allen i ett av fotografierna. Den är en av mina favoritbilder”, säger Ellex.

lennox
Change me to copyright source

Lilla Lennox väntas födas i juli 2016 och Meghan säger sig vilja göra att för att pappan ska vara så närvarande som möjligt i deras liv, även om han inte finns där fysiskt.

ids
Facebook/J Ellex Photography

Även om Lennox aldrig kommer få lära känna sin pappa, så ska hon få veta att han alltid kommer finnas där för henne. På ett eller annat sätt.

lenno
Facebook/J Ellex Photography

Meghan poserade även med två ultraljudsbilder, tillsammans med ett personligt meddelande:

”Jag saknar dig så mycket! Vi var hon doktorn idag. Vår lilla flicka är så stor. Jag älskar dig så mycket”.

skor99
Facebook/J Ellex Photography

”Världen förlorade en polis, men vi förlorade vår bästa vän, make, far, son och bror”, säger Ellex och fortsätter:

”Jag hoppas att mina bilder kan hjälpa Meghan att läka, men också andra som går igenom liknande situationer.

brock1
Facebook/J Ellex Photography

Håll med om att det är en otroligt fin hyllning till en make och polis som bara ville göra sitt jobb, för att andra skulle känna sig säkra.

Dela gärna Meghans vackra bilder vidare på Facebook, om du vill visa ditt stöd.