Gravida kvinnan får överraskning på sitt ultraljud – systerns reaktion är oslagbar

Att bli förälder är den största välsignelsen i livet – och om man väntar tvillingar blir det dessutom dubbel lycka.

Så när läraren Jillian i amerikanska Marlborough nyligen fick beskedet att hon väntade två små tvillingpojkar blev hon alldeles överlycklig.

Jillian förstod att hennes syster Kelly-Renee, som satt utanför och väntade, också skulle bli exalterad – men hon hade aldrig räknat med en sådan här reaktion.

Några minuter efter att hon själv fått den underbara överraskningen så bjöd Jillian in sin syster Kelly-Renee till rummet, där de tillsammans tittade på ultraljudet.

När Kelly-Renee insåg att det såg annorlunda ut mot vad läkarna hade lovat, med inte bara en utan med två små söta bebisar i Jillians mage, så brast hon ut i en helt oslagbar reaktion.

Vi får vara glada att kameran rullade i bakgrunden, för den här genuina glädjen är bara så underbar att få ta del av… och bäst av allt är nog när systern tjoar ”Kan jag få en?!”.

Det här ögonblicket är bara för härligt för att inte dela vidare!

Jillian håller fortfarande på att smälta chocken av att få tvillingar – och jag har en känsla av att hennes syster gör likadant. Dela gärna vidare så dina vänner också kan få ett leende på läpparna en dag som denna!