Grayson som föddes med över 20 missbildningar hånades av främling på nätet

När Grayson Kole föddes hade han över 20 olika missbildningar. Föräldrarna väntade på att få höra sin sons första skrik när han föddes 15 februari 2013, men skriket uteblev. Istället fördes Grayson i ilfart till ett sjukhus i Atlanta.

Läkarna trodde inte att han skulle leva mer än ett par veckor. Men Grayson är en riktig kämpe som motbevisar läkarna gång på gång.

Grayson lider bland annat av epelepsi, apné och vatten i hjärnan och har genomgått mer än 20 operationer. Man kan tycka att familjen har haft det svårt nog men för någon månad sedan upptäckte familjen något fruktansvärt.

Facebook/Grayson’s Story

En bild på Grayson florerade på internet. Bilden på Grayson som stolt visar upp en pumpa han har plockat, till bilden har någon skrivit texten:

”Minen du gör när dina föräldrar faktiskt är kusiner”

Facebook/Grayson’s Story

Bilden verkar ha lagts upp redan i maj men föräldrarna upptäckte det inte förrän nyligen. 

Facebook/Grayson’s Story

Grayson har en facebook-sida som hans mamma Jenny ett tag tänkte ta bort, men ångrade sig sedan och skrev istället ett argt meddelande till dom som delat bilden på Grayson med den elaka kommentaren.

”Tack till alla som delat bilden med den elaka kommentaren på Grayson på flera ondskefulla sidor”.

”Grayson är en egen stjärna som skiner så starkt och du har precis gjort vår dag genom att ge honom välsignelse och möjlighet delas med mer männskor om hans liv och sprida kunskap om honom och andra speciella barn och deras familjer”. 

Facebook/Grayson’s Story

Här kan du se en kort film på Grayson när han kör sin leksaksbil:

Nu hjälps vi åt att DELA Greysons historia så att de som gjort detta får skämmas.

Publicerad av Newsner familj