Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Här är 60-åringen som frontar H&M:s badkampanj.

Klienten var inte alls nöjd med fotograferingen. Då föreslog fotografen att 53-årige stylisten Gilleon McLeod skulle ta plats framför kameran. Resten är, som man brukar säga, historia. 7 år senare är Gilleon 60 år gammal och frontar H&M:s senaste badkampanj.  

Sedan den dagen har Gilleon under sju års tid kombinerat stylistyrket med modellandet. Nu när hon ska fronta H&M:s badkampanj berättar hon om hur livet framför kameran påverkat henne.
– Det var jätteläskigt första gången. När jag växte upp hade jag svår akne och jag har alltid varit väldigt blyg, men jag har fått mer och mer självförtroende, säger hon till H&M Magazine.

60-åriga Gilleon säger också att hon är väldigt stolt över sitt utseende och den baddräktsfotografering hon nu ska göra för H&M.
– Jag har fått mycket bättre självkänsla och jag är stolt över att jag inte använder botox. Det känns så främmande för mig och jag är nöjd med hur jag ser ut. Och se på mig nu – nu gör jag en baddräktsfotografering, säger Gilleon.

Apropå baddräktsfotografering så är hon själv ett stort fan av modet från 50-talet – men anser att huvudsaken är att man känner sig bekväm.
– Om du själv är bekväm i det du bär spelar det egentligen ingen roll hur det ser ut, säger hon till H&M Magazine.

Testing with great hair make up and photography. Thanks @stephaniedanielbeauty for all your great work. ❤️

Ett foto publicerat av Gillean McLeod (@gilleanm) Apr 14, 2016 kl. 8:37 PDT

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna