Här är poliskvinnans bild som just nu sprids över hela nätet på grund av dess viktiga meddelande.

Varje dag riskerar poliser sina liv för att skydda och ge trygghet till oss och våra medmänniskor. Ändå bemöts de inte alltid med respekt – och på vissa håll får poliser ta emot mängder av hatfulla kommentarer och hot bara för att de gör sitt jobb. Detta var något som fick poliskonstapeln Brittany Beard Hilton att agera. Till en början ser det ut som hon bara har laddat upp en helt vanlig bild på sig själv och en annan poliskonstapel, men i texten tätt intill får vi snart veta att det är Brittany och hennes man Steven. Och som hon själv skriver i inlägget: ”Men det är mer än så…”

Här är bilden som nu sprids över hela nätet:

Bildkälla: Brittany Beard Hilton (Facebook)

polisbild1

Och det är den viktiga texten som gör att den nu har väckt stor uppmärksamhet runt om i världen. Så här skriver poliskvinnan Brittany Beard Hilton i Facebook-inlägget:

”Allt du kanske ser i det här fotot är två leende poliskonstaplar. Men det är mer än så. Vi är make och hustru, föräldrar till fyra vackra flickor, vi är en son och en dotter, en bror och en syster, två barnbarn, en brorsdotter och en brorson (Steven är dessutom en krigsveteran).

Vi är vänner till många. Innan du lämnar hatiska kommentarer och placerar alla poliser i ett fack… så kom ihåg att vi alla är individer fästa till en tunn, blå linje. Vi blir attackerade dagligen och blir dödade bara för att vi sätter på oss en polisbricka. Du uttrycker din åsikt och klagar på rättsväsendet över en böter!! Vi riskerar våra liv.

Det här fotot är taget på Thanksgiving. Min make och jag bestämde oss båda för att jobba och ge upp tid med vår familj för att samhället skulle vara tryggt.

Tänk innan du pratar. Dina ord kan främja dödliga åtgärder.

VI BLÖDER BLÅTT! Alla liv har betydelse.”

Dela gärna vidare om du också tycker att poliserna förtjänar att bemötas med respekt för sitt arbete.