Här överraskas cancersjuke Gabriel av sin stora idol Sean Banan.

Sean Banan fick veta att han har ett stort fan i Norrköping som lever med cancer. Så vad gör artisten då? Han åker och överraskar Gabriel för att visa sin kärlek och sitt stöd.  

Sean Banan skriver på sin Facebook-sida att han tidigare i dag bestämde sig för att åka till Norrköping och hälsa på Gabriel.
”För att hålla sig glad under sina många behandlingar så älskar han han att lyssna på Sean Banan musik. Så idag bestämde jag mig för att åka iväg och överraskade honom för att visa min kärlek tillbaka…”.
Vilket fantastiskt initiativ av Sean Banan, inte sant? Och resan hyllas minst sagt på artistens hemsida. ”Du vet om att du är en fantastisk människa, va? Inte bara på grund av detta, utan för att du genuint bryr dej”, skriver en av dem som kommenterat.
Och jag kan bara hålla med. Besöket betydde säkert mycket för lille Gabriel, som vi naturligtvis önskar all lycka och snabbt tillfrisknande. All respekt till Sean Banan och #fuckcancer!

Här är Sean Banans inlägg:

För några veckor sen fick jag reda på att jag har ett stort Sean Banan fan i Norrköping. Han heter Gabriel och har levt…

Posted by Sean Banan on Saturday, December 5, 2015

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna