Här sjunger pappan för sin döende son efter att mamman dött under förlossningen.

I augusti 2014 hade hade Ashley Picco Chris Picco varit gifta i sju år. När de fick reda på att de väntade barn blev de överlyckliga. De delade med sig av den underbara nyheten på Facebook och la upp en bild på ett par små, små bebisskor med texten ”Kommer snart. Men livet skulle komma att kastas omkull för dem på ett horribelt sätt.

f
Facebook

Deras lille bebis föddes tre månader för tidigt med akut kejsarsnitt. Ashley, 30, fick bara vara mamma i några timmar. Hon dog på sjukhuset kort efter kejsarsnittet.

Chris liv slogs i spillror. Han var helt förkrossad. Han hade förlorat sitt livs kärlek och mamman till sitt barn.

”Det är omöjligt att försöka summera det som hänt de senaste dagarna. Min fru, bästa vän och moder till mitt barn har gått bort. Jag har en livstid framför mig att sörja den här förlusten. Men jag vet att hon skulle vilja att jag just nu fokuserade mig helt på bebisen, Lennon James Picco”, skrev Chris i ett känslosamt inlägg efter fruns tragiska död.

a
Youtube

Chris hade inget annat val än att vara kvar på sjukhuset och vaka över sin älskade son samtidigt som han sörjde sin hustru. I klippet här nedanför ser man när Chris sjunger Beatles ”Blackbird” för sonenn som kämpar för att överleva. Det Chris gör är så vackert att mitt hjärta slås i bitar.

b
Youtube

Men lille Lennon James Picco somande in. Med bara några dagars mellanrum hade Chris förlorat sin fru och sin son. Det finns inte ord nog för att beskriva denna sorg.

Efter det sorgliga farvälet skev Chirs ett känslosamt meddelande.
”Kära familj, vänner och alla som stöttar. Det är med ett ofattbart tungt hjärta jag skriver det här.
Min lilla kämpe, Lennon James Picco, somnade in i sin pappas armar i går kväll.
Han var omgiven av familj, vänner och det bästa läkarteamet i världen.
Han var klädd i kläder som Ashley hade valt ut till honom, med små gitarrer på, och inlindad i en filt som en kär vän gjort.
Jag är så tacksam för de här fyra oförglömliga dagarna jag fick tillbringa med honom.
Hans mamma hade varit bortom glädje om hon hade fått se honom och hålla honom, röra honom, bada honom – som jag hade privilegiet att få göra.
Jag har varit så välsignad och ärad att få älska honom innan han formades, att få uppskatta honom medan hans mamma höll honom. Att få hålla hans lilla perfekta kropp när vi sa ”hej då så länge”.
Det finns inga ord, men jag ville hålla er uppdaterade, eftersom er kärlek har betytt mer än något annat i hela världen.
All you need is love”

Efter fruns död sattes en minnesfond upp. Hittills har den samlat in nästan 1,5 miljoner kronor.

Den här historien berörde mig så mycket. Jag känner djup sorg och hoppas att ingen mer behöver vara med om något liknande. Dela gärna med dig vad den här historien om du blev lika berörd som jag.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna