Hämnd: Kvinnan ger igen på maken som kallade henne ”elefant” och var otrogen

De verkade vara det perfekta paret. Båda hade kommit till engelska Kent från Venezuela, båda var unga och kära och båda älskade varandras sällskap. Redan efter ett år gifte sig Lisseth Exposito med sin fästman Jose – och ytterligare ett år senare blev hon gravid med parets första barn.

Men det var inte bara graviditeten som fick Lisseths mage att växa… och hennes allt kraftigare kroppshydda skulle snart komma att rasera hela äktenskapet.

Lisseth och Jose hade varit förtjusta i mat ända sedan de träffades.

Det blev en hel del skräpmat, något som skulle komma att stegras ännu mer när Lisseth nu blev gravid. Hon såg sig ha en ursäkt att stoppa i sig allt hon tyckte om, och gjorde också så.

Rejäla frukostar följdes av kakor, pasta och McDonalds – men medan Jose hade turen att inte lägga på sig några extrakilon var läget inte detsamma för Lisseth.

McDonalds
Bildkälla: Flickr

Först intalade sig Lisseth och Jose att det berodde på graviditeten, att hon skulle förlora vikten igen när barnet fötts.

Men barnet kom, och även efteråt fortsatte Lisseth att äta för två. Snart vägde hon 140 kilo – och när Lisseth hoppades att maken skulle älska henne oavsett, så var verkligheten en annan.

”Jag såg hur Jose sneglade på mig i avsky. När jag åt middag i soffan hörde jag honom muttra ’fetto’ när smulorna studsade ner från min mage”, säger Lisseth till Daily Mail.

Lisseth Exposito
Bildkälla: Youtube

En gång i tiden hade Jose överraskat med blommor, berättat hur vacker hon var och viskat att han älskade henne.

Nu kom små pikar och förolämpningar som snart eskalerade till elaka hån. En dag hörde hon till och med sin egen make mumla ”elefant” åt henne.

Paret gled allt längre ifrån varandra och samtidigt som Lisseth tröstade sig med mer mat märkte hon hur Joses beteende förändrades.

Lisseth Exposito
Bildkälla: Youtube

Hon hade helt enkelt en magkänsla om att något inte stämde, och en dag besannades farhågorna.

I makens telefon hittade hon hundratals sms. Han hade en otrohetsaffär – och erkände direkt.

”Han förnekade det inte och sa till mig att det var mitt eget fel, eftersom jag var så tjock. Han sa att jag alltid skulle vara ful. Jag var förkrossad, men bestämd. Den här mannen skulle aldrig få såra mig igen”, säger Lisseth till Daily Mail.

Mobiltelefon
Bildkälla: Flickr

Lisseth svarade genast med att begära skilsmässa. Det var samtidigt exakt precis den motivation hon behövde för att ta tag i sig själv.

Men det skulle inte bli någon operation. Istället gav hon upp skräpmaten, bytte den mot sallad och kyckling och började träna på gym.

Ingen skulle få kalla henne namn, ingen skulle få henne att känna sig värdelös igen – och snart började vikten rasa.

Lisseth Exposito
Bildkälla: Youtube

Så småningom hade hon gått ner hela 57 kilo! Snart kom också ex-maken krypandes tillbaka och sa som i början av deras relation: att ”hon såg het ut”.

Svaret? Hon skrattade och slängde igen dörren.

”Jag skulle aldrig släppa in honom i mitt liv igen. Jag är en förebild för min dotter och jag har visat att han hade fel”, säger Lisseth till Daily Mail.

Lisseth Exposito
Bildkälla: Youtube

Se videoklippet om Lisseth här:

Lisseth dumpade skräpmaten och sin make – och mår i dag bättre än på väldigt länge. Snacka om stark och modig kvinna!

Dela och gilla hennes fantastiska förvandling om du också tycker denna tjej har gjort ett jättebra jobb!