Han är rädd för tjuvar och sätter upp en kamera – då tar han sin son på bar gärning

Barn är underbara. Man blir glad av barn. De förgyller verkligen livet med deras naiva livssyn och livliga fantasi. Detta är också perfekt illustrerat i klippet nedanför av Codys 6-årige son Dylan. 

Som den ansvarsfulla pappan Cody är installerade han övervakningskameror i familjens vardagsrum. Detta för att vara på sin vakt gentemot eventuella inbrottsstjuvar. 

En morgon hade pappan en känsla av att någonting hade hänt i vardagsrummet. Han visste inte vad, men kände sig tvungen att kolla igenom timmarna av material som övervakningskameran fångat på bild.

Då fick han se sin 6-årige son Dylan.

Familjen Wray från Florida, USA, har två välkammade pojkar. De har aldrig varit särskilt busiga och alltid följt reglerna som deras föräldrar givit dem i hemmet. Regler som gällt vid middagsbordet och i vardagsrummet. Men en morgon skulle det visa sig att 6-årige Dylan tagit chansen att busa till det – när resten av familjen legat och sovit.

Youtube

En morgon när pappa Cody bestämde sig för att kolla igenom vad övervakningskameran fångat på bild fick han en chock. På bilderna såg han hur deras son Dylan, klockan två på natten, springer omkring i vardagsrummet. Han släcker och tänder ljuset, hoppas i soffan och i fåtöljerna. Precis det som han annars brukar bli tillsagd att inte göra. 

När Dylans nattliga äventyr sedan avslutades med att han gick fram till kameran och stängde av kunde inte pappan göra annat än att le. Från början blev han förskräckt och ville säga till på skarpen. Men sedan smälte och skrattade högt åt vilken underbart busig son han har.

Cody konfronterade Dylan med videon varpå han fick ett kort svar.

”Jag har ju sagt till er att jag brukar gå upp mitt i natten ibland”, svarade pojken med ett leende på läpparna.

pojken1
Youtube

Det lilla charmtrollets nattliga äventyr har sedan dess spridits som en löpeld på nätet. Pappa Cody tyckte nämligen att det var så roligt att han delade med sig av filmen på Facebook.

Reaktionen? Mängder av föräldrar som glatt konstaterade att de inte längre kände sig ensamma om att ha små busfrön som hittar på hyss i hemmet.

Du kan kolla in hela klippet i videon nedanför.

Det här tycker jag är en utmärkt påminnelse om hur underbara små barn är. Dela gärna om du håller med!