Han avslöjar sin dejt till balen, men när mormor förstår vem det är? Underbart!

I USA är balen som avslutar åren på High School, känd på engelska som prom, en av de viktigaste händelserna i mångas liv. Åtminstone om man tro på de flesta amerikansk ungdomsfilm som görs. Så jag kan verkligen förstå besvikelsen hos alla de ungdomar som kanske inte är så populära i skolan och har svårt att hitta en dejt. Drew, en tonåring från Crothersville High School, är en av dessa. Ingen ville gå på balen med honom och han tänkte att han lika gärna kunde stanna hemma från den festliga tillställningen. Det var då Drews 93-åriga mormor Kathryn klev in i handlingen…    

Mormor Kathryn råkade hörde att Drew tänkte stanna hemma och erbjöd sig på skämt att ställa upp som dejt. Men Drew tvekade inte en sekund och nappade på idén.

”Du kan säkert hittade någon som är mycket yngre och vackare”, försökte mormorn förklara.

Drew berättade då för henne att inte var möjligt, eftersom mormor var den vackraste kvinna han fått chansen att lära känna. Balen hade en åldersgräns på 21, men när Drew talade till skolledningen enades alla om att det var OK.

De klädde upp sig och for iväg till balen i 93-åriga Kathryns Cadillac:

Det kan kanske verka lite märkligt att ta med göra med sin mormor på bal, men hur många unga människor tar sig egentligen tid för att gå ut och tillbringa kvalitetstid med sina äldre? Något säger mig ingen av dem någonsin kommer att glömma denna magiska natt!