Han fick post it-lappar över hela bilen.

En bil på Lövstagatan i Örebro fångade alla förbipasserandes uppmärksamhet under fredagen. Anledningen var att den täckts av ungefär 3 400 post it-lappar.

Enligt Nerikes Allehanda, som pratat med personen som ligger bakom det hela, är det en försmak inför en svensexa. Det tog ungefär en timme att sätta dit alla lappar.

Tydligen är brudgummen en riktig tidsoptimist och brukar bli sen till jobbet, och då vill man ju gärna inte mötas av 3 400 post it-lappar på bilen.

Precis som förutspått var han sen till bilen även under fredagen och fick låna sin fästmös bil istället.

– Han ringde mig och var jättestressad. Han är en riktig tidsoptimist. Han sa ”jag kanske kan ta bort dem på rutan men jag kan inte komma dit med bilen så”, sa den blivande bruden till NA.

Artikeln om händelsen har fått stor spridning på nätet och flera hundra personer har delat och gillat den.

Jag tycker lite synd om stackars killen som utsattes för det här, även om det var lite roligt också. Men jag hoppas att bröllopet blir lyckat och att brudgummen är i tid.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Varför är bilen täckt av post-it lappar?

Posted by NA on den 31 juli 2015

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna