Han föddes utan armar och ben. Nu berör hans gripande kärlekshistoria en hel värld.

Nick Vujicic föddes utan armar och utan ben. Men han har en mer positiv syn på livet än många andra. Han har ägnat sitt vuxna liv åt att lära både barn och vuxna att se det fina i andra människor, oavsett hur de ser ut och vilka förutsättningar de har.

nick

Foto: Youtube.

Men även om Nick har en positiv syn på livet var han orolig för att han aldrig skulle träffa en partner att dela sitt liv med.
– Jag tvivlade på om jag någonsin skulle gifta mig, eller träffa någon över huvud taget som skulle älska mig och vilja vara med mig resten av livet, för jag är en drömprins med några bitar som saknas. Alla andra har ju de bitarna, så hur skulle jag någonsin kunna tävla mot de andra killarna? säger han.

Men när Nick vid 29 års ålder träffade Kanae uppstod kärlek vid första ögonkastet för de båda två och de inledde en relation. För Kanae spelade det ingen roll att Nick saknade armar och ben.
– För mig var det ingen skillnad. Jag blev kär i den Nick som jag är tillsammans med nu. Jag hade dejtat andra killar tidigare och gått efter det fysiska och deras utsida, men jag var trött på det. När jag träffade Nick letade jag efter andra egenskaper, och alla de egenskaperna hittade jag hos honom. Då kände jag att ”wow, han är inte bara pojkvänsmaterial, han skulle kunna vara min man”, säger Kanae.

nicktillsammans

Foto: Youtube.

De två har nu gift sig och deras kärlekshistoria har berört personer över hela världen.
– Vi har fått en hel del intressanta reaktioner när vi har varit ute tillsammans. En del har till och med kommit fram och gråtit och har sagt ”nu tror jag på äkta kärlek igen”, säger Nick.

Efter att paret gift sig fick de ett dessutom glatt besked. De två väntade barn och de är nu föräldrar till en pojke.

nickparent

Foto: Nicks Facebook-sida.

Jag tycker att Nicks historia är riktigt inspirerande och den visar att man inte behöver se ut som alla andra för att hitta kärleken.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.