Han hittar mammas gamla bröllopsfilm från 1953 och bestämmer sig för att återskapa föräldrarnas bästa stund i livet.

Denna fantastiska historia handlar om Joe och Beverly Smith. När paret var unga och gick i gymnasiet köpte Joe en Plymouth Cabriolet från 1948. Men när Joe åkte ut i tjänst och krigade i Koreanska kriget var de tvungna att sälja bilen. När deras son, Joel, hörde alla lyckliga historier om bilen och minnen som hans föräldrar hade med bilen, bestämde han sig för att överraska dem när de firade 60 år som gifta genom att ge en Plymouth Cabriolet från 1948. Joe och Beverlys reaktion när de ser överraskningen är så vacker!

Joe och Beverly Smith var stolta ägare till en 1948 Plymouth Cabriolet när de var unga. De träffades i högstadiet och bilen följde med paret under flera år. Men när Joe blev kallad till tjänst och åkte för kriga i de Koreanska kriget, var de tvungna att sälja bilen.

bil 1
Youtube

Sedan bilen såldes, fortsatte Joe och Beverly att prata om bilen och alla fina minnen de hade med den år efter år. Deras son Joel, hann aldrig se bilen själv, men insåg snabbt att bilen var betydelsefull för hans föräldrar.

bil 2
Youtube

När Joe och Beverly firade 60 år som gifta, hittade någon i familjen gamla bilder från deras bröllopsdag. Och där var bilen! Med en skylt bak på bilen där det stod med stora bokstäver ”Nygifta” och det hängde burkar efter bilen på ett traditionellt vis.

bil 3
Youtube

Det var då Joel fick idén om hur fantastiskt det skulle vara om hans föräldrar skulle få se den bilen igen. Men det fanns en hake.
En Plymouth Cabriolet från 1948 var nästan omöjlig att hitta. Han såg att det fanns enbart fyra bilar kvar i hela världen. Två var sålda, en var fast på ett museum men efter mycket sökande hitta han den sista bilen. Det var en utgången annons på Craigslist som bilen fanns. Joel ringde till ägaren, som var en 80 årig gammal man som inte hade några bilder på bilen och ägde ingen dator. Joel bad en vän åka till den gamla mannen och ta bilder och frakta hem bilen.

Det skulle krävas mycket listighet och några vita lögner för att kunna gömma bilen för Joels pappa, men med hjälp av en handfull personer och planering lyckades de fixa till bilen och ge hans föräldrar den ultimata överraskningen.

Joels son lurade Joe att han ville ha en fiskedag med sin farfar, och när Joel skickar ett sms till sonen ”Vi har bilen, jag kör upp den till Delevan. Stannar den på parkeringen, och säger till när vi kommer över kullen.”
Inne i Joe och Beverlys hus satte Joels son igång en gammal kamera och de hade ingen aning om att de blev filmade i detta fantastiska ögonblick när de ser bilen komma ner från kullen mot deras hus.

Bilen kommer nu stanna i familjen och föras vidare i generationer.

Dela gärna om du också blev berörd!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna