Han hjälper en mobbad pojke men blir utskälld av sin tjej. Då tar han ett beslut som jag tycker är helt rätt.

Mobbning hör till det värsta jag vet. Människor som är elaka mot andra personer bara för att själva känna sig bättre eller för att de njuter av att såra andra borde verkligen skärpa till sig. Men något som om möjligt är ännu värre är när personer som ser mobbning pågå helt enkelt struntar i det eller inte bryr sig. Den här berättelsen, som jag inte vet om den är sann, handlar om just detta. En kille är ute och kör bil med sin flickvän när han får syn på en liten kille som blir mobbad av två äldre barn. Men det som händer sen är det jag gillar mest. Jag tycker i alla fall att det här killen tog helt rätt beslut.

En dag var jag på väg till restaurangen med min flickvän för att äta middag när jag genom bilfönstret fick se två barn som mobbade en yngre pojke.

Jag tvärbromsade omedelbart och kastade mig ur bilen och skrek mot mobbarna som genast lättade på fötterna och sprang därifrån. Jag lät den lilla pojken använda min mobiltelefon för att ringa efter sin mamma och jag väntade kvar till det att hon kom till platsen och hämtade honom. Hon grät och tackade mig om och om igen för att jag hade hjälpt hennes son.

Jag sa att det inte var något att tacka för och hoppade sedan in i bilen. Nästan direkt började min flickvän att skälla på mig och förklarade att hon skämdes över att jag ställt till med en scen och sa att vi inte skulle hinna till restaurangen innan vår reservation gick ut. Hon krävde att jag skulle köra henne till ett annat ställe.

Så jag gjorde som hon sa.

Jag körde henne hem och gjorde sedan slut omedelbart då jag inte stod ut med tanken på att vara tillsammans med någon som var så hjärtlös. Hennes ansiktsuttryck när hon förstod vad jag sa var verkligen obetalbar.

Tyckte du att han gjorde rätt när han gjorde slut med flickvännen? Då får du gärna klicka på gilla här under.