Han hör skrik från övergivna huset och sparkar in dörren – hittar försvunna dottern blodig

Att ta lagen i egna händer är något alla avråds från att göra, men om någon man älskar svävar i livsfara och polisen inte kommer, hur kan man då låta bli? 

När ensamstående småbarnsmamman Bethany Arceneaux, 29, varit försvunnen i tre dagar blev hennes familj trött på att polisen inte gjorde något. Tack vare ett vittne så visste familjen att Bethany blivit kidnappad av sin expojkvän, men var de befann sig hade familjen ingen aning om. De visste dock att det var en kamp mot klockan, då exet hade besöksförbud efter att ha varit våldsam förut. 

En kollega såg hur 29-åriga Bethany kastade sig på tutan när hon släpades ut ur förarsätet på en parkeringsplats. Mannen som drog i Bethany var hennes ex, som också är pappa till deras tvåårige son. Kollegan rusade mot bilen medan Bethany skrek åt henne att ta barnet, vilket hon gjorde. Expojkvännen gasade då därifrån med Bethany i bilen. 

Facebook/Bethany Arceneaux

Händelsen anmäldes, men då familjen tyckte att polisen tog för lång tid på sig tog de saken i egna händer. 

Flera spår ledde till ett tips om ett övergivet hus som fanns inte så långt från en plats där exets bil hittats. Sex av Bethanys familjemedlemmar, tillsammans med grannar och vänner åkte raka vägen dit, och snabbt hörde de skrik från en röst de kände igen. 

Bethanys bröder sparkade in dörren, och vad de fick se innanför väggarna var värre än de hade kunnat ana. 

Foto: CNN

Framför bröderna står expojkvännen och knivhugger Bethany med all sin kraft. Bethanys är blodig över hela kroppen och skriker i panik, hon är inte långt från att mista livet. Utan att tänka efter höjer en av familjemedlemmarna en pistol de tagit med i självförsvar, och avlossar ett skott mot expojkvännen. 

Foto: CNN

Bethany var svårt skadad men överlevde utan livshotande skador som tur var. Enligt CNN så åtalades ingen av familjemedlemmarna då handlingen ansågs nödvändig. 

Det här är förstås en fruktansvärd händelse som upprör många känslor, men det viktiga är att 29-åriga Bethany överlevde och fick fortsätta att vara mamma till sin son. Tack vare familjens jakt på henne är hon vid liv, det visar att kärlek inom familjen är gränslös. Dela gärna om du håller med.  

 

 
 

Läs mer om...