Han lånar ut sin husvagn till behövande barnfamiljer. Nu hyllas Tobias av tusentals efter sitt Facebook-inlägg.

När Tobias Johanssons semester nyligen tog slut insåg han att husvagnen bara skulle bli stående. Tobias tyckte att det var lite slöseri och att den kunde användas på bättre sätt. Hans fina idé: att låna ut den till alla som inte har tid eller råd att åka på någon längre semester. Ny hyllas hans intiativ av tusentals på Facebook, skriver GT.

”Till er som inte har möjlighet att åka med barnen på semester i sommar. Vi har en husvagn som vi lånar ut gratis till barnfamiljer för att fler barn skall kunna åka på en spännande utflykt och få ett fint sommarminne.”

Så inleder Tobias Johansson från Vara sitt inlägg på Facebook. Han gör detta för att föräldrar som inte har möjlighet att åka på någon semester åtminstone kan få koppla av några dagar i hans husvagn.

– Förhoppningsvis är det några fler barn som kan sträcka upp handen när fröken frågar vad man gjort i sommar i stället för att titta ner i bänken, säger han till GT.

Och hans fina idé har fått ett alldeles enormt genomslag på Facebook. Över 37 000 personer har gillat hans inlägg och över 13 000 har delat det vidare.

– Det är så många som skriver så vackra ord men grejen är ju den det får ju mig att framstå som en superhjälte och det är jag ju inte. Jag har ju bara en husvagn som folk kan få åka i väg i. Jag tycker inte att det är så konstigt, säger han till GT.

Konstigt eller inte. Jag tycker också att Tobias generösa erbjudande är väldigt fint. Förhoppningsvis kan många barn och vuxna få glädje av hans husvagn nu i sommar.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Till er som inte har möjlighet att åka med barnen på semester i sommar. Vi har en husvagn som vi lånar ut gratis till…

Posted by Tobias Johansson on den 2 augusti 2015

Publicerad av Newsner Solsken, gilla gärna: