Kenneth ljög om sin ålder för att få gifta sig. 70 år senare får dottern ett besked som lämnar hela familjen i tårar.

Kenneth och Helen träffades som tonåringar. De föll pladask för varandra och utvecklade snabbt en passionerad kärleksrelation och intim vänskap.

paret11

Efter två år tillsammans fanns inga tvivel – de ville spendera resten av livet tillsammans. Vid tidpunkten var Helen 21 år och Kenneth 20 år. På den tiden var det inte lagligt i Ohio att gifta sig om man var under 21. Det ivriga paret väntade och väntade på att Kenneth snart skulle fylla år, men blev så ivriga att de bara två dagar innan hans födelsedag gifte sig ändå.

paret4

Kenneth och Helens nybildade familj blev snabbt större. De fick till slut åtta barn tillsammans. Under livets gång utökades också familjen ytterligare med 23 barnbarn och 43 barnbarnsbarn.

paret5

Alla barnens känsla var densamma när Kenneth och Helen blev äldre: De kommer säkert lämna jordelivet tillsammans. Deras kärlek och band var så starka att de knappast kunde leva utan varandra.

paret3

Och barnens känsla stämde. Varje morgon i 70 års tid höll de varandras händer vid frukostbordet tills 2014 då Helen somnade in vid en ålder av 92 år. Några timmar senare följde 91-årige Kenneth efter.

paret1

”Bara timmar efter mamma gått bort lämnade pappa för att vara tillsammans med henne”, säger ett av barnen till ABC 15 som skriver om den underbara kärlekshistorien.

Källa:

Dela gärna vidare denna fina berättelse om du också tror på livslång kärlek.