Han lyfter upp brudslöjan för att kyssa bruden – stannar upp och chockar gästerna med sitt nästa drag

Han lyfter upp brudslöjan för att kyssa bruden – stannar upp och chockar gästerna med sitt nästa drag

Att få vara på ett bröllop är alltid speciellt, när man får bevittna några av de vackraste ögonblicket i två människors liv.

Precis så var det när det här paret gifte sig – och allting gick enligt planera under cermonin.

Men när mannen skulle kyssa sin brud gjorde han någonting som ingen hade väntat sig – och chockade alla gäster på plats.

Det är svårt att välja ett ögonblick på ett bröllop som jag tycker mest om. Allting är verkligen speciellt, allt från parets första kyss till första dansen, alla vackra tal och fina kärleksförklaringar.

För gästerna på Seun och Damilolas bröllopet skulle cermonin börja på samma vackra sätt.

Bildkälla: Youtube

På plats i kyrkan fick de se paret avlägga sina äktenskapslöften och när det äntligen var dags för paret att kyssas satt alla på nålar inför det vackra ögonblicket som väntade.

Seun lyfte upp Damilolas brudslöja och skulle kyssa henne. Men det var då han gjorde någonting som ingen gäst kunnas förutspå.

Bildkälla: Youtube

Började dansa

Seun tittade på sin vackra brud och på något sätt verkar det som om han inte kunde tro att det här ögonblicket var på riktigt. Han tog några snabba danssteg och snurrade runt till musiken som strömmade ut ur högtalarna, innan han fick ta sin kära Damilola till hustru och ge henne en stor bröllopskyss.

Man kan verkligen se hur otroligt vackert ögonblicket är för både Damilola och Seun. Men hans ansiktsuttryck och entusiasm för vad deras gemensamma liv skulle innebära går knappt att ta på.

Det är nästan omöjligt att förstå de känslor han har inom sig, men oavsett hur svårt det är kan vi konstatera att han i det ögonblicket med all säkerhet var världens lyckligaste person.

Bildkälla: Youtube

Han brydde sig inte om vem som var i närheten eller hur många som ville föreviga ögonblicket med ett kort. Hans kärlek till sin hustru tog över – och det är något av det charmigaste och finaste vi har sett på länge.

Här nedan kan du se det vackra ögonblicket när Seun visar upp sina danssteg på bröllopscermonin. Det här är äkta kärlek!

https://youtu.be/U2BKhvsEcBw

Det här var det vackraste och finaste jag har sett på länge. Dela gärna vidare artikeln så fler får chansen att bevittna Seuns fantastiska bröllopsdans!