Han mobbades av klasskamrater och kallades ”kaninpojke” – se hur han ser ut idag

Låt oss slå fast att all mobbning är förkastligt – oavsett om det drabbar barn, utspelar sig på en skola eller sker på din arbetsplats.

Evan Hill från Nya Zeeland hade en tufft uppväxt, framför allt blev han hånad och mobbad för sina ovanligt stora framtänder. 

Klasskamraterna gjorde honom tidigt till en slagpåse, ofta blev Evan kallad ”kaninpojken” eftersom de stora, karakteristiska tänderna stack ut så mycket. 

Inte bara det att Evan drabbades av oförlåtliga trakasserier, han hade också en del fysiska besvär som orsakades av tänderna. 

Bland annat hade han svårt att stänga munnen helt, samtidigt hade föräldrarna inte råd att betala för det ingrepp som skulle komma att hjälpa Evan. 

gutt1
© Newshub

Men när en tidning började skriva om Evans historia blev många läsare väldigt berörda av den lilla pojkens öde. 

Han möttes av ett överväldigande gensvar och tusentals människor, både från staden Christchurch och från andra delar av Nya Zeeland, visade sitt stöd.

Så småningom startades också främlingar en insamling, som var tänkt att bidra med de eventuella pengar som behövdes för att Evan skulle kunna genomgå de operationer han så desperat ville göra. 

”Jag vet inte vad vi skulle göra annars”, säger Evans mamma till Newshub

Fem år efter att Evans historia blev offentlig var det dags. 

© Newshub

Hundratals främlingar hade samlat ihop tillräckligt med pengar för operationen skulle kunna täckas, helt och hållet av privatdonationer.

Det blev till och med pengar över, pengar som hamnade i en fond för att hjälpa andra barn som inte har råd med tandkirurgi. 

Efter operationen hos tandläkaren kunde Evan slutligen le utan att känna sig generad.

Titta hur han ser ut idag i videon nedan!

Ingen ska behöva mobbas för att man ser lite annorlunda ut, men jag är verkligen glad att Evan fick göra denna operation. 

Denna historia visar också upp mänskligheten när den är som finast, när vi går samman och hjälps åt kan vi verkligen göra stor skillnad!

Dela gärna Evans berättelse på Facebook om du håller med!