Han mobbades för att han är bög. Efter 20 år kom detta på Facebook… Barnen kan verkligen lära oss mer än vi tror.

ChadMichael Morrisette, 34, växte upp i en liten stad i Alaska och mobbades i skolan under hela sin uppväxt på grund av att han är hoomosexuell.
– Hela fotbollslaget mobbade mig. Det var inte bara en person, det var sex till sju personer som följde efter mig i korridorerna och mobbade mig, förloämpade mig och hotade mig till döden, berättar ChadMichael Morrisette för Yahoo Parenting.

Foto: Instagram.

Chad

När Chad var 15 år gammal flyttade han från den lilla orten i Alaska och i dag bor han och jobbar i West Hollywood. För några dagar sedan blve han mycket överaskad när han fick ett meddelande med en ursäkt från en av sina mobbare, Louie Amundson.

”Jag pratade nyligen med min tioåriga dotter om mobbare. Hon frågade om jag någonsin har mobbat någon och sorgligt nog var jag tvungen att säga ‘ja’. Jag kom att tänka på hur jag behandlade dig som skit och hur elak jag var mot dig i skolan. Om vi bodde i samma stat skulle jag be om ursäkt öga mot öga. Jag vet inte ens om du minns, men det gör jag och jag är ledsen,” skriver Louie Amundson.

Här är hela meddelandet Louie Amundson skickade:

Foto: Skärmdump från Yahoo Parenting.

NY1

ChadMichael Morrisette blev mycket förvånad över ursäkten – som alltså kom 20 år senare.
– Det låste upp någonting inom mig som jag inte visste att jag bar med mig. Jag grät lite. Det var så rörande, säger han till Yahoo Parenting.

Det tog honom ett bra tag att smälta allt. Han kunde inte specifikt komma ihåg Louie Amundson eftersom det hade varit så många mobbare. Men efetr några dagar när han bearbetat allt svarade han på Louie Amundson meddelande.

”Louie, jag blev väldigt rörd av det här. Tack, jag godtar din ursäkt. Efter 20 år är du den enda som har bett om ursäkt till mig. Jag hoppas att du med stolthet kan berätta för din dotter att du också har bett om ursäkt för det och att vi har löst det. Det är otroligt vad 20 år och barn kan göra med oss, eller hur?”, skriver Chad.

Här är hela Chads svar på ursäkten:

Foto: Skärmdump från Yahoo Parenting.

2NY

Chads ursäkt blev också väldigt speciell för Louie. Han berättar att han inte förväntade sig inte en förlåtelse från Chad.
– Jag kände ödmjukhet, skam och lättnad på samma gång. Jag var skyldig honom en ursäkt, men han var inte skyldig att förlåta mig. Det faktum att han kunde förlåta mig visar att jag må ha varit det större barnet, men han är den större mannen. Jag trodde inte alls att han skulle svara. Och om han svarade trodde jag att han skulle be mig stoppa upp ursäkten någonstans eller typ att det var för sent, säger Louie Amundson till Yahoo Parenting.

Här är Amundson svar tillbaka till Chad:

Foto: Skärmdump från Yahoo Parenting.

3ny

Nu hoppas Louie Amundson att fler mobbar vågar be om ursäkt till de personer de behandlat illa. Han säger att ett simpelt ”förlåt” kan kan göra så mycket och det är aldrig för sent.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.