Han överraskar sin fru med hundratals rosor för att fira glädjebeskedet från läkarna.

Efter tre operationer och enorm påfrestning var det dags för Alissas avslutande cellgiftsbehandling. Ett stort steg mot att bli fri från bröstcancern. Hennes make Brad ville naturligtvis fira sin starka och vackra frus glädjebesked på största möjliga sätt. Tillsammans med familjens fyra barn planerade Brad för en överraskning på sjukhuset. Hans idé var att ge henne massor av blommor och dessutom starta en fond i hennes namn för att hjälpa kvinnor som drabbas av bröstcancer. Men maken kände att ett dussintal rosor inte var tillräckligt och tog hjälp av Facebook.

Det här är Brad och Alissa på deras bröllopsdag. Paret levde ett lyckligt liv tillsammans med deras fyra barn. Men Alissas cancerbesked skakade om deras värld.

Foto: Facebook.
Foto: Facebook.

Efter tre operationer och mängder av behandling hade Alissa kommit till det stadiet att hon bara behövde en sista cellgiftsbehandling. Vägen mot att bli frisk hade blivit betydligt ljusare. Brads beundran för sin fru blev om möjligt ännu starkare efter den tuffa tiden och han ville naturligtvis uttrycka sin kärlek på största möjliga sätt när de satt på sjukhuset för en sista cellgiftsbehandling. Därför tog han hjälp av Facebook.

Foto: Facebook.
Foto: Facebook.

Och reaktionerna från nära, kära, bekanta och främlingar var överväldigande. På Facebook skriver Brad om den hjärtevärmande responsen:

”Hon har förbluffat mig med hennes oerhörda styrka, mod och positiva attityd genom det här. Hon har fortfarande några operationer kvar, men att hon nu klarat av cellgiftsbehandlingen är en enorm milstolpe på vår resa. Jag ville göra någonting speciellt till hennes sista behandling för att hylla henne och visa vilket oändligt stöd och kärlek hon har från hennes vänner och familj.”

Foto: Facebook.
Foto: Facebook.

”Jag ville också hedra hennes kamp mot cancern genom att starta en fond i hennes namn för att bidra med pengar till bröstcancerforskningen. För att göra detta skickade jag ett hemligt meddelande till flera av Alissas vänner och släktingar.”

Foto: Facebook.
Foto: Facebook.

”Jag frågade om de kunde hjälpa mig att överraska med att överösa henne med rosor efter hennes sista behandling. Jag arrangerade det så att vår lokala blombutik kunde ta emot alla beställningar. Varje ros kostade 85 kronor och all vinst skänktes till bröstcancerforskning. Jag blev helt tagen när jag såg hur beställningarna började komma in!”

Foto: Facebook.
Foto: Facebook.

”Det blev snabbt över 100 beställningar. Sedan 300 och sedan 400. När vi slog i taket med 500 beställningar sa jag till vår florist att sluta leverera rosor till oss och i stället skänka alla pengar till bröstcancerforskning. Sammanlagt ville 170 familjer köpa rosor och vi slutade med en summa på över 40 000 kronor till bröstcancerforskning.”

Foto: Facebook.
Foto: Facebook.

”Efter att jag överraskat min fru med alla rosor delade hon ut flera av dem till andra cancerpatienter som en gåva från vår familj. Glädjen i att dela med sig av detta till de andra patienterna var dagens höjdpunkt. Många var i tårar över gesten som vi gjorde för dem. Vi vill tacka alla för det överväldigande stödet.”

Vilken fantastisk gest! All lycka till er!