Han skriver ut böter till en treåring. Nu hyllas polisen för sin insats av tusentals människor.

Treåriga Declan Tramley från Canada har ett stort intresse för motorcyklar. Han gillar att åka runt och titta på dem med sin egna lilla leksaksmotorcykel. Men häromdagen hände något oväntat när han parkerat sin cykel på gatan.

Det var nämligen parkeringsförbud där, och en polis blev vittne till händelsen. Polisen gick fram till pojken och skrev ut en parkeringsbot.

Bildkälla

parkering

Trots att Declan inte har körkort än så visste han precis hur man ska reagera på det!

Bildkälla

parkiring

Det var förstås inte på riktigt, polisen ville bara skoja lite. Declan blev bara glad över att ha fått böter, han är nämligen väldigt förtjust i poliser.

Det var Declans pappa som hade bett polisen gå fram till sonen, eftersom han visste att han gillade poliser. Han passade också på att ta en bild på händelsen la ut den på internet. Det dröjde inte länge innan bilden hade blivit en viral succé och tusentals människor har delat den i sociala medier. Polisen, Shawn Currie, hyllas för att han tog sig tid till pojken och skrev ut låtsasböter till honom.

Bildkälla

boter

Föräldrarna berättar att Declan älskar sin parkeringsbot och vill ta med den överallt, till och med i sängen. Kärleken till parkeringsböter kommer förmodligen att minska när Declan blir äldre, men han kommer alltid ha en fint minne kvar!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna