Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Han smygfilmar pensionären som väntar på sin kärlek. Nu har ögonblicket rört miljoner hjärtan över hela världen.

Att få återse någon du verkligen älskar och håller kär är bland det härligaste som finns. Man har längtat och saknat i något som känns som en evighet, men ögonblicket när du äntligen får hålla om din vän eller partner tror jag alla känner igen, det är ett väldigt lyckorus som går igenom kroppen. Förmodligen är det därför detta klipp går rakt in i hjärtat på mig och miljoner andra. Den här killen såg en man stå med blommor och vänta på sin älskade vid något som ser ut som en flygplats. Killen tog upp kameran för att filma mötet, lade upp klippet på Facebook och nu sprids den rörande scenen av hundratusentals.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

This made my heart melt.

Posted by Makonenn Sam on den 7 september 2015

Jag kunde i alla fall inte låta bli att bli väldigt berörd av deras möte. Vilken härlig man och de är ju för jäkla söta ihop! Dela gärna vidare om du tycker att deras kärleksmöte så att fler får se detta exempel på äkta, livslång kärlek.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna