Han trodde aldrig att han skulle se sina barn igen. Men ett inlägg på Facebook förändrade allt.

1966 träffas 19-årige militären Allen Thomas (bilden) och Sun-Keum, eller Connie, som han kallade henne för. De faller direkt för varandra och blir förälskade.

1

Bara ett år senare gifter de sig – och Connie föder tvillingarna Sandra och James.

2

Familjen är lyckliga – men drabbas av ett oväntad besked 1969. Allen måste lämna landet och familjen får inte följa med in i USA. Beskedet innebär att Allen konstant besöker Sydkorea för att hålla ihop familjen. Men 1973 går det inte längre. Allen och Connie skiljer sig.

3

Allen är förkrossad och bär alltid med sig bilderna på barnen i plånboken. Allen gifte sig med hans flickvän från skolåren och bildade en ny familj. Men i bakhuvudet fanns familjen i Sydkorea. Han skickade massor av brev till Connie för att få kontakt med henne och höra om barnen. Men breven returnerades hela tiden. Adressen var fel och Allen fick aldrig kontakt med familjen. På 80-talet får Allen ett brev från myndigheterna som säger att barnen blivit adopterade till USA och att han inte kommer få veta något mer än så på grund av adoptionslagar. Beskedet är definitivt. Han tänker att han aldrig kommer att återse tvillingbarnen Sandra och James.

4

Han var så nära på att ge upp – men gjorde ett sista försök med Facebook i april 2015. Inlägget delades mer än en miljon gånger – och det lyckades. Här återförenas barnen med Allen!

6

I inslaget nedanför kan du se hur Allen och barnen återförenas och deras reaktioner får det verkligen att tåras i mina ögon. Se själv och var beredd på att ta fram stora servettasken. Fantastiskt!

Bildkälla: Facebook / ABC News.

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.