Han utsatte hennes dotter för sexuella övergrepp – nu vill hon varna andra

Jag har alltid trott gott om människor, speciellt människor i min närhet.

Det tror jag att de flesta gör, och så var det även för Cathrine St. Germain från Loveland, Colorado.

Hon hade äntligen brutit upp med sin före detta man, pappan till hennes 15-åriga dotter, Alyssa, och träffat mannen i sitt liv.

Det var ingen ny bekantskap, utan en kille hon känt i över 20 år. Hon och Aaron Scott som hennes nya kärlek hette var störtförälskade och flyttade snart ihop.

Facebook/CathrineStGermain

Aaron var gammal marinsoldat och hade även tidigare varit polis.

Precis som Cathrine hade han barn sedan tidigare, en son och två döttrar.

Aaron var charmig, familjekär, och en riktig romantiker.

Det var någonting helt nytt för Cathrine som länge varit fast i ett dåligt och kärlekslöst förhållande.

De två enades snabbt om att de skulle gifta sig, men istället för att utväxla ringar som man traditionellt gör, beslöt de sig för att tatuera in ringar på sina fingrar.

Det var den 18 juni 2014 som bröllopet ägde rum, och unionen förseglades i blod och bläck. De var så säkra på sin kärlek att en evig tatuering som bevis på deras kärlek inte oroade dem alls.

Det var bara ett knappt år senare som Cathrines värld skulle rasa samman.

Facebook/CathrineStGermain

Den 23 april 2015 fick hon ett oväntat samtal, det var från polisen, hon ombads genast att komma ner till stationen och hon fick inte säga till sin man vart hon var på väg skriver 9news.com.

Hon förstod genast att någonting allvarligt hade hänt, det gällde hennes dotter Alyssa.

Aaron, hennes livs kärlek hade våldtagit hennes dotter. Mannen hon litat på, älskat och bjudit in i sitt hem hade gjort det värsta man kan utsätta ett barn för.

Cathrine hade knappt kontakt med Aaron igen efter anklagelserna, trots att han hävdade sin oskuld och sa att Alyssa ljög.

Men när DNA-testet kom var det inget snack om saken och Aaron som tidigare nekat till alla anklagelser godtog straffet åklagaren erbjudit honom för att slippa rättegång.

Facebook/CathrineStGermain

Han dömdes den 20 januari 2016 till 90 dagar i fängelse och han var även tvungen att stå registrerad som sexförbrytare i åtta år.

Ett allt för lindrigt straff tyckte Cathrine och alla i hennes närhet. Ett så fruktansvärt brott borde verkligen ge hårdare straff.

Cathrine som med största sannolikhet kände en del skuld eftersom hon bjudit in Aaron i sin familj kände att hon var tvungen att göra någonting drastiskt för att han aldrig skulle kunna skada ett barn igen.

Hon gjorde en film, en film som hon lade ut på Facebook-sida, som idag har fått över 63 miljoner visningar.

Hon vill varna andra föräldrar, så att de är uppmärksamma, och kan skydda sina barn från monster som Aaron.

Facebook/CathrineStGermain

I videon står det bland annat:

”Monstren ser helt normala ut och beter sig som du och jag. De är VÄLDIGT bra på att dölja vilka de VERKLIGEN ÄR. De är människorna vi låter ta hand om våra barn VARJE DAG”.

Det är viktigt att komma ihåg att det aldrig är barnens fel, och om någon kommer till dig är det viktigt att lyssna på dem och visa att du tror på honom eller henne. Det finns ingenting värre än att inte känna sig trodd när man blivit utsatt för ett övergrepp.

Misstänker du att någon du känner blivit utsatt för övergrepp, kontakta alltid polisen.

Här kan du se Cathrines video:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook för att uppmärksamma problemet med sexuella övergrepp mot barn, så att fler monster kan stoppas!