Han vägrar klippa sig när mamman dör i cancer – men förvandlingen 16 år senare lämnar alla mållösa

Du kommer aldrig över att någon du älskar går bort. Du tar dig bara långsamt igenom varje dag och bevarar personen i ditt hjärta. 

En del vill prata mycket om det som har hänt, andra vill sörja för sig själva.

Personligen kan jag tycka det är rätt skönt med människor som är öppna med sin förlust, eftersom jag tror det kan hjälpa andra som går igenom samma sak. 

Ta Kevin, till exempel; Han förlorade sin mor i cancer för 16 år sedan. Sedan dess har han gjort det till sitt uppdrag att hedra hennes minne, genom att låta sitt hår växa och skänka sina lockar till välgörenhet.

Kevin bestämde sig för att hålla håret långt när hans mamma genomgick cancerbehandlingar och var tvungen att raka sitt huvud. 

Tyvärr gick mamman så småningom bort i den hemska sjukdomen, men Kevin lät ändå håret frodas och fortsatte att skänka sina lockar till ”Locks of Love”, en amerikansk ideell organisation som genom donationer av hår och pengar låter tillverka peruker åt barn som förlorat sitt eget hår under cancerbehandlingar.

Men efter 16 år bestämde sig Kevin för att det var dags för en förändring.

Tillsammans med sin fru sökte han till Rachel Ray Show för att genomgå en makeover.

Självklart var det dock med blandade känslor som Kevin stod inför sin förvandling: ”Jag är nervös, eftersom jag inte har sett hur jag ser ut i kort hår på så många år!”, berättar Kevin.

Och titta nu när han kliver ut i stråkastarljuset…. Låt oss vara ärliga, detta är verkligen en av de mest anmärkningsvärda transformationer vi sett på länge!

Visst blev Kevin väldigt fin i sin nya stil? Att han dessutom verkar vara en helt underbar man med ett hjärta av guld gör inte saken sämre. 

Dela och gilla denna denna otroliga förvandling om du också tycker att Kevin verkar vara en toppenkille!