Han ville kasta ut frun och dejta en 23-åring. Men hustruns klockrena svar har fått tusentals att vika sig av skratt.

Det här är en historia som handlar om känslan att ”gräset är alltid grönare”… Huruvida historien är sann vet jag inte. Men den är fantastiskt rolig och hustruns svar till mannen på detta får mig att skratta högt.

En man var inte nöjd med sin fru då han ansåg att hon inte höll upp sin del av deras äktenskap. Skämtsamt och spydigt chockade han sin fru något när han påpekade detta.

Efter att ha varit gifta i hela 50 år kollade jag ordentligt på min fru en dag och sa följande:
– För femtio år sedan hade vi ett billigt hus, en sliten bil, sov på en bäddsoffa och kollade på en 10 tums svartvit TV. Men vadå, jag fick åtminstone gå och lägga mig varje kväll med en snygging, en 23-årig tjej.

Nu har jag ett hem värt flera miljoner, en bil för nästan en halv miljon, en stor och fin säng och TV. Men jag sover med en 73-årig kvinna. Så jag sa till min fru:
– Det verkar som att du inte upprätthåller din del av saker och ting.

Min fru är en väldigt resonlig kvinna. Hon sa åt mig att gå ut och hitta en snygg 23-årig tjej och att hon skulle se till att jag än en gång skulle få bo i ett billigt hus, köra en dålig bil, sova på en bäddsoffa och kolla på en 10 tums svartvit TV igen.

Enkelt, men helt fantastiskt svar tycker jag! Det finns verkligen mycket visdom hos äldre kvinnor som alla kan lära sig av 😉

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.