Hans dans med sin 93-åriga gammelmormor hyllas av miljoner.

Det borde förstås vara en självklarhet att ta hand om och visa uppskattning för våra äldre, trots allt är det dessa människor som byggt upp den värld vi lever i. Det är tyvärr inte alltid så, men 23-årige Jarryd Stoneman på Nya Zeeland är en inspiration för oss alla på den punkten. Han tar hand om sin 93-åriga gammelmormor. Och han gör det med den äran. Et klipp från Jarryds Facebook-sida, där han dansar med sin gammelmormor, har börjat spridas som en löpeld världen över och miljontals har redan hunnit se videon.    

Gammelmormor har Alzheimers sedan tolv år tillbaka. Tidigare var det Jarryds mormor som tog hand om henne men sedan mormodern insjuknat så har Jarryd skött om Katie.
– Jag går in till henne varje morgon och slår på radion. Men just den här morgonen frågade jag henne om hon ville dansa också. Det var min mamma som uppfostrade mig, men gammelmormor har alltid varit där sedan jag var liten, säger Jarryd till New Zeeland Herald.

Asked nanny for a dance she can’t remember much but she still knows how to move Ashleigh Stoneman Benita Burland Urshula Burland David Grace Hugh Grace

Posted by Jarryd Stoneman on Wednesday, March 2, 2016

Gilla gärna så att Jarryd för den uppmärksamhet han förtjänar!