Hans fina hyllning till cancersjuka vännen sprids över hela Sverige.

I januari fick de chockbeskedet att Filippa, 24, drabbats av bröstcancer. Nu hyllas hon av vännen Filip Nordström, 22, med ett känslosamt inlägg på Facebook, som nu uppmärksammas och sprids på nätet.

Beskedet att Filippa drabbats av cancer kom som en chock för Filip. Han beskriver känslorna som ”obehagliga” och ”overkliga”.

För att hylla sin vän skrev Filip för några dagar sedan ett känslosamt inlägg på Facebook, där han berättar om vilken kämpe Filippa är.
”Du är definitionen av inspiration och omtänksamhet och jag är så stolt och tacksam över att ha dig som vän.”, avslutas inlägget.
– Hon var så positiv och berättade om sin sjukdom. Hon vågade liksom tala om det med folk och berätta hur det är. Då ville jag visa för henne hur mycket hon betyder för mig, säger han till Kvällsposten.

Filippa berättar för tidningen att hon blev väldigt överraskad av inlägget.
– Det är många som har läst det han har skrivit och personer som jag inte har haft så mycket kontakt med har nu på sätt och vis kunnat följa det som har hänt mig under den här perioden, säger hon.

På grund av sjukdomen tvingades Filippa flytta från Växjö, där hon studerat på Linnéuniversitetet. Nu har hon i stället bott i Stockholm där hon också har sin mamma.
Samtidigt har hon fortsatt plugga på distans och tagit en kandidatexamen i marknadsföring.
– Det är det där som är så häftigt. Att hon har lyckats hålla uppe sitt liv under tiden och varit så oerhört stark, trots det svåra i hennes liv.

I dag mår Filippa bättre och har avslutat sin cellgiftsbehandling. Även om det fortfarande kvarstår behandlingar så är det tyngsta avklarat.

Är inte det här ett fantastiskt bevis på äkta vänskap? Alla förtjänar att ha såna vänner!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Hej Filippa. Detta inlägg är helt riktat till dig, men jag väljer att dela detta på Facebook för att folk ska få se…

Posted by Filip Nordström on den 23 juni 2015

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.