Hans tvilllingbror kan inte prata – men titta nu vad brudgummen ser på skärmen mitt i bröllopsfesten

Korey och Kyle Soderman är enäggstvillingar och bor i West Palm Beach, Florida.

Medan Kyle föddes frisk och kry, föddes tvillingbrodern Korey med cerebral pares.

Korey kan inte prata som en följd av funktionshindret och han behöver en särskild stol för ta sig runt. 

Men Koreys föräldrar, Wendy och Kris, har aldrig låtit Koreys förutsättningar stoppa honom från att leva sitt liv till fullo.

Som ni säkert vet har tvillingar ofta ett unikt band och en särskild förståelse för varandra – Kyle och Korey är inget undantag. De är inte bara bröder, de är också oskiljaktiga, bästa vänner.

Visst, Kyle har ofta antagit rollen som Korey beskyddare, men bröderna har gjort allt tillsammans under uppväxten. Kyle bar bokstavligen med Korey runt sin kropp varenda gång de skulle iväg på någon aktivitet, så att brorsan inte skulle missa någonting.

Därför har Kyles motto alltid varit: ”Han är inte tung”. Den textraden finns även intatuerat på Kyles arm, tillsammans med ett hjärta. 

På Kyles bröllopsdag hade Korey en mycket speciell överraskning planerad. Även om han inte kan prata i vanlig mening, så hade tvillingbrodern förberett ett speciellt tal som han instruerade Kyle att läsa högt för alla gäster.

Inte ett öga var torrt bland publiken när orden lästes upp, men det var kanske Kyle själv som kämpade hårdast för att hålla tillbaka tårarna när han läste sin broderns hälsning.

Titta själva här nedan för att ta del av det magiska och känslosamma ögonblicket:

Talet börjar 2:20 in i klippet. 

Visst är det vackert att se vilken kärlek som finns mellan dessa bröder?

Kyle och Koreys speciella band är verkligen ett utomordentligt exempel på detta och jag hoppas ni gillade talet lika mycket som jag gjorde! 

Dela gärna denna tårdrypande bröllopsöverraskning med dina vänner på Facebook!

Publicerad av Newsner familj